Dövényi gyilkosság – Életfogytiglant is kaphatnak brutális tettükért

Dövényi gyilkosság – Életfogytiglant is kaphatnak brutális tettükért
© Fotó: police.hu
Miskolc, Putnok – A Miskolci Törvényszéken megkezdődött a putnoki gyilkosság tárgyalása.

Négy ember – két férfi és két nő – ült a vádlottak padján pénteken a Miskolci Törvényszék büntetőtanácsa előtt, hogy számot adjanak – a vád szerint – idén februárban elkövetett tettükről. Azzal vádolják őket, hogy egy ismerősüket, haragosukat brutális kegyetlenséggel támadták meg egy autóban menet közben, majd egy putnoki ház pincéjében.

doveny1

Tetézte tettüket, hogy a holttestet, amelyen a késsel ejtett sebek száma jóval félszáz felett volt, egy sertésfekáliát tartalmazó emésztőgödörbe rejtették el.

Megfenyegették a párját is

A vádirat szerint két férfi volt, aki késsel szúrta-vágta az áldozatot, egyikük barátnője vezette az autót és világított mobiltelefonjával a pincében, ahol végül is megölték a férfit. Velük volt az áldozat párja is, akit arra kényszerítettek, hogy végignézze a kivégzést és megfélemlítették, hogy őt is megölik, ha szólni próbál a rendőrségnek.

doveny2

A bűncselekmény azonban nem maradt titkokban és ennek eredményeként kezdődhetett el a büntetőper. Az első tárgyalási napon a vádlottak nem tettek vallomást, így a nyomozás során tett vallomásaikat ismertették.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség a vádiratban életfogytiglan tartó fegyházbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól.

SZB


Brutális gyilkosság Dövényben
Kazincbarcika, Dövény - A rendőrök rövid idő alatt elfogtak és bűnügyi őrizetbe vettek négy embert. Hármat emberöléssel, negyedik társukat bűnpártolással gyanúsítják. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást eg...

Brutális gyilkosság Dövényben - Színleg megbékéltek, majd halálra szúrták, vagdosták áldozatukat
Dövény, Kazincbarcika, Miskolc, Putnok - Kardokkal, késekkel szúrtak és vagdostak halálra egy fiatal férfit Dövényben vasárnap éjjel. A fiatalember és gyilkosai között egy helyi kocsmában jött létre konfliktus, amely azonban rendeződni látszott, aztán egy autóban, illetve egy putnoki ház pincéjében ...

Miskolc, Dövény - Brutálisan végeztek egy dövényi férfival ismerősei, majd egy emésztőgödörbe dobták a testét. Az áldozat élettársa exkluzív interjút adott a Tényeknek. Elmondja, hogy a párja nem kellő udvariassággal kért valamit az egyik későbbi támadó barátnőjétől, ezért kellett meghalnia. Azt...

Dövény - Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség két férfival és két nővel szemben, akik 2018 februárjában megöltek egy férfit. Elhatároz...

Brutálisan végeztek haragosukkal Dövényben
Miskolc - Életfogytig tartó fegyházbüntetést javasol a megyei főügyészség a gyilkosokra. Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség két ...Putnok.
BOON.HU


hirdetés