Brutálisan kivégezték haragosukat Dövényben

Akt.:
Brutális gyilkosság Dövényben - Színleg megbékéltek, majd halálra szúrták, vagdosták áldozatukat
Brutális gyilkosság Dövényben - Színleg megbékéltek, majd halálra szúrták, vagdosták áldozatukat - © Fotó: police.hu
Miskolc, Putnok – Pénteken kezdődik a gyilkossággal vádoltak büntetőpere.

Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség két férfival és két nővel szemben, akik idén februárban megöltek egy férfit és a ­tetemet – hogy eltüntessék – egy emésztőgödörbe dobták. A Miskolci Törvényszék pénteken tartja az első tárgyalást.

A nyakát is elvágták

A vádlottak és a sértett együtt italoztak egy Putnokhoz közeli településen, majd az egyik vádlott nő által vezetett autóval Putnokra indultak. Az autóban utazók vitatkoztak, majd a sértettet a két vádlott férfi egy késsel többször megszúrta, a nyakát is elvágták. Putnokra érve a vérző sértettet a kocsiból ­kihúzták, és tovább szurkálták. A férfi a helyszínen meghalt.

ÉM-SZB


Miskolc, Putnok - Kegyetlen emberölés Putnokon: jogerős az előzetes letartóztatás. Előzetesben maradnak a putnoki emberölés gyanúsítottjai – a Miskolci Törvényszék helybenhagyta a Miskolci Járásbíróság végzését. Elvágták a nyakát és derítőbe rejtették Mint írtuk, a gyanúsítottak és a sértett eg...

Brutális gyilkosság Dövényben - Színleg megbékéltek, majd halálra szúrták, vagdosták áldozatukat
Dövény, Kazincbarcika, Miskolc, Putnok - Kardokkal, késekkel szúrtak és vagdostak halálra egy fiatal férfit Dövényben vasárnap éjjel. A fiatalember és gyilkosai között egy helyi kocsmában jött létre konfliktus, amely azonban rendeződni látszott, aztán egy autóban, illetve egy putnoki ház pincéjében ...

Brutális gyilkosság Dövényben
Kazincbarcika, Dövény - A rendőrök rövid idő alatt elfogtak és bűnügyi őrizetbe vettek négy embert. Hármat emberöléssel, negyedik társukat bűnpártolással gyanúsítják. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást eg...Putnok.
BOON.HU


hirdetés