Szponzorált tartalom

2021.05.12. 13:21

Tiszta padló minden nap

Sok időt és energiát igényel, hogy rendben és tisztán tartsuk otthonunkat, pedig hiába vesszük meg akár a legimádnivalóbb otthont. Ha utána rendetlenül és koszosan hagyjuk, akkor nem fogjuk valóban komfortosan érezni magunkat.

Forrás: roidmi.hu

Megvannak azok az előtte-utána fotók, ahol a változás hatalmas, pedig semmi más nem történt, csak rendet raktak és kitakarítottak? Olyan látni ezeket, mintha valami csoda történt volna.

Szóval hiába veszed meg a legdrágább lakást és cuccokat, ha utána disznóól lesz belőle, s hiába vannak csak szerényebb körülményeid, a megfelelő gondoskodással abból is szeretnivaló otthont varázsolhatsz.

Kinek van arra ideje, hogy naponta takarítson?!

Nagyon ritka, hogy annyi időnk legyen, hogy unalmunkban álljunk neki takarítani, nem igaz? Ha végre szabadidőhöz jutunk, akkor azt szeretnénk pihenéssel tölteni vagy olyan dolgokkal és társasággal, amellyel ki tudunk kapcsolni, s fel tudunk töltődni ahhoz, hogy bírjuk a napi taposómalmot. Illetve ha olyan szerencsések vagyunk, hogy szeretjük a munkánkat, akkor meg azért kell kifújnunk időnként magunkat, hogy ne égjünk ki, s az örömet hosszan is meg tudjuk őrizni magunkban.

Igazából mindegy, hogy mit dolgozol, hogy van vagy nincs családod vagy gyereked, az biztos, hogy szeretnéd élvezni is az életedet úgy és olyan módon, ahogy az neked tetszik. Ehhez pedig idő kell, s pont abból van nagyon kevés a ma emberének.

Hogyan szabadítsunk fel időt?

Én azt javaslom, ne a szabadidődet csökkentsd, s ne a robotot folytasd, amikor hazaérsz. Ápold kapcsolataidat, érezd jól magad a családdal, játssz egyet a gyerekeiddel vagy csak beszélgessetek arról, hogy milyen napotok volt! S tedd ezt olyan környezetben, amiben nem azt nézed, hogy mit kell még csinálni ahhoz, hogy rend legyen. Tanulj meg leereszteni és egyszerűen örülni annak, aminek lehet! Adj lehetőséget magadnak arra, hogy élvezd az élet szép és jó dolgait, ne engedd, hogy állandó feladatvégzéssé váljon minden egyes napod!

Ehhez pedig nézz körül az okos háztartási gépek piacán! Szinte napról napra születnek olyan újdonságok, amelyekkel megkönnyítheted az életedet, s amellyel időt és energiát spórolhatsz magadnak, hogy maradjon energiád más, fontos dolgokra is.

Okos robotporszívó

Itt van például a robotporszívó. Ezzel az okoskütyüvel minden nap fel lesz tisztítva a padló, neked csak be kell programoznod, hogy mikor és hol takarítson. Ráadásul a Xiaomi Roidmi EVE Plus képes kiüríteni a saját tartályát, neked elég havonta egyszer foglalkoznod vele, s a nagy tartályát egyetlen mozdulattal egy tisztára cserélni.

Ezek a gépek már képesek beszkennelni és egy térképet alkotni az otthonodról, így szisztematikusan feltakarítják azt, s ha nem végeznek az egésszel, akkor önállóan megkeresik a dokkolóállomásukat, feltöltik magukat, majd folytatják tovább, ahol abbahagyták. Nem lesznek kimaradt padlófelületek, és minden egyes nap ragyogni fog az otthonod. A tiszta padlónak köszönhetően pedig az egész lakásban sokkal kevesebb lesz a por, ezért a hétvégi takarítás is sokkal könnyebbé és gyorsabbá válik.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában