PR cikk

2011.02.07. 10:59

Valentin nap: Kökény Attila először Miskolcon

<p>Miskolc - Kökény Attila, az év férfihangja is fellép a VIII. Nagy Valentin Napi koncerten.</p>

A Megasztár 5. szériájában tűnt fel, ahol bejutott a legjobb 13 versenyző közé. A zsűri szinte minden műsorban el volt ragadtatva a hangjától, és már a verseny elején vérprofinak nevezték. Ennek ellenére csak a második helyet sikerült elnyernie a tehetségkutató versenyen, illetve a 2010 legjobb férfihangja címet. Ki más is lehetne ő, mint Kökény Attila, aki február 12-én este 6 órától a miskolci sportcsarnokban lép színpadra. Persze nem egyedül, hiszen a VIII. Nagy Valentin Napi koncerten itt lesz Kefir, mint az est házigazdája, Balázs Fecó énekes, Tolvai Renáta, a tavalyi Megasztár, Tabáni István, a legutóbbi Csillag születik nyertese, és Király L. Norbi, az X-Faktor egyik legnépszerűbb versenyzője.

Romantikus dalokat énekel

Az est érdekessége, amellett, hogy a megasztárosok és az X-faktorosok egy színpadon énekelnek majd, az lesz, hogy Kökény Attila, a verseny óta először lép fel miskolci közönség előtt. Lapunknak elmondta, izgul is, hogy fogadja majd a közönség. Bár félelemre nincs oka, hiszen eddig minden koncertjén őrjöngő tömeg, rajongók várták. Koncertből pedig akad bőven a verseny óta, nincs olyan hétvége, hogy ne hívnák valahova – mesélte.

S persze Valentin napon sem lehet ez másképp, hiszen Kökény Attila már a Megasztárban is romantikusabb dalokat énekelt. Egyik, a közönség által kedvelt száma saját szerzeménye, amelynek címe: a Sírás fojtogat. Ez – természetesen – a miskolci Valentin napon sem maradhat el – ígérte 2010 legjobb férfihangja.

ÉM


Nyerj belépőt a Valentin napi koncertre!

Idén is fergeteges bulival vár a Nagy Valentin Ünnep. 15(!) páros belépőt sorsolunk! Részletek!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában