PR cikk

2011.01.27. 09:45

Nem csodatevő eszköz – van, aki mégis csodaként éli meg a gyógyulást

<p>Hogy is van ez? Vezessük végig a szálat logikailag! Ha befekszem egy fényágyba egy kezelésre, a teljes testemet éri a polarizált fény, amely 1 cm mélyen hatol a bőrfelszín alá, tehát eléri a kapilláris ereket, bennük a vér alakos elemeit. A keringésnek köszönhetően pedig a polarizált fényfürdőben részesült vér az egész szervezetet átjárja. A hatás tehát szisztémás.</p>

Ezért lehetséges az, hogy egy időben és egymástól függetlenül több területen fejti ki jótékony hatását. A Sensolite polarizáltfény-terápiás ágy nem csodatevő, hanem orvostechnikai eszköz. Az azonban kétségtelen, hogy akik a Sensolite Gyógycentrumban gyógyultak, esetenként „igazi csodaként” beszélnek a fényágyról.

A teljesség igénye nélkül jöjjön néhány tapasztalat! A miskolci Sensolite Gyógycentrum közel 1 éves fennállása óta az egyik legmeghatóbb története egy 25 éves fiatal nőhöz kapcsolódik, aki így emlékszik vissza a balesetére, majd gyógyulására:

Tavaly május elején sziklamászás közben 20 métert zuhantam, de a csodával határos módon túléltem. Több életmentő műtéten estem át, 10 napig mesterséges kómában tartottak és közel három hónapot töltöttem kórházban. Koponyalapi törés, ablakos bordatörés, keresztcsont-, lapocka –s csigolyatörés – gyakorlatilag nem volt ép csontom. Augusztus óta rendszeresen járok a miskolci Sensolite-ba, a kezelések hatására könnyebben vettem a levegőt, hamar csökkentek a fájdalmaim, a törések sokkal gyorsabban gyógyultak, sokkal energikusabb vagyok és a koncentrálóképességem is javult. A környezetem szerint is jóval tovább húzódott volna a felépülésem a fényágy nélkül. Erőre kaptam, tervezek, érzem, hogy van még feladatom!
(T.M. – Miskolc)

Egy édesanya két lányával kereste fel a szombathelyi gyógycentrumot. A gondos anyuka megfigyelte a környezetükben élő gyermekek egészségi állapotát is és a következőket mesélte:

Nagyon jó tapasztalataimat szeretném megosztani Önökkel! Két kislányommal (6 és 4 évesek) jártunk immunerősítés céljából szombathelyi Sensolite-ba. A nagyobb lányomnál szinte folyamatos volt a köhögés nátha ősztől tavaszig, illetve gyakran jelentkezett nála szövődményként szemgyulladás is. Szeptemberben kezdtünk járni a gyógycentrumba, ma azonban már csak havonta egyszer-kétszer megyünk fenntartó kezelésre. A tünetei a kezelés hatására teljesen megszűntek. Még egy érdekes dologról szeretnék beszámolni, decemberben az ovinkban bárányhimlő járvány volt, amit a lányok is elkaptak. Mindkét lányomnál feltűnően enyhén zajlott le, barátaink gyerekeinél ugyanakkor játszódott le a betegség, összehasonlíthatatlanok voltak a tüneteik a miénkhez képest (sokkal kevesebb pötty, nem volt láz és kibírhatatlan viszketés). Az asszisztensek is nagyon segítőkészek, felkészültek és kedvesek. Bárkinek tudom ajánlani, aki hasonló problémákkal küzd! Nagyon szépen köszönjük!"
(S.A. Szombathely)

Budapesten egy fiatal anyuka küzdött már-már elviselhetetlen hát- és gerincfájdalommal. Hogy ő mit tapasztalt?

Ezúton is szeretném megköszönni ezt a fantasztikus találmányt!  Augusztusban porckorongsérvet diagnosztizáltak nálam iszonyatos fájdalmakkal - lábra se tudtam állni. 4 hét alatt 10 kezelést vettem igénybe, a gyulladást a Sensolite teljesen megszüntette, a mozgásom helyreállt és a fájdalmaim elmúltak, a kezelés hatására elkezdhettem a gyógytornát.” (M.N. Budapest)

Egyre többet hallunk fiatal felnőttek megdöbbentő eseteiről. A követzkező 27 éves debreceni hölgy sebészeti beavatkozások után és természetes védekezőképességének jelentős romlása után kereste fel a gyógycentrumot. Így emlékszik vissza a történtekre:

Néhány hónappal ezelőtt az immunrendszerem ’felmondta a szolgálatot’ - legyengültem, örültem, ha reggel 9-től este 7-ig ébren tudtam maradni, rossz volt a közérzetem. Nem sokkal később három anyajegyet talált a bőrgyógyász, amelyeket már csak sebészi úton lehetett eltávolítani - elrákosodtak. Ezek után kezdtem el a Sensolite-ba járni. 5 alkalom után kezdett visszatérni az erőm és az életkedvem, a 15. kezelés után pedig már látványosan javultak a műtét utáni - egyébként csúnya - hegek! A magam részéről letettem a voksomat aSensolite mellett!
(B.B. – Debrecen)
 

Ez a rövid összeállítás csupán néhány kiragadott példa. Amennyiben Önnek is vannak egészségügyi problémái, vegyen részt ingyenes orvosi konzultációnkon a miskolci Sensolite Gyógycentrumban, ahol személyre szabott terápiára teszünk javaslatot!

Sensolite – A gyógyító fény!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában