Rendőrségi felhívás – Életveszélyesen megsérült a Ragályon elgázolt gyalogos, keresik a baleset okozóját

Akt.:
Illusztráció - Életveszélyesen megsérült a Ragályon elgázolt gyalogos, keresik a baleset okozóját
Illusztráció - Életveszélyesen megsérült a Ragályon elgázolt gyalogos, keresik a baleset okozóját
Ózd – Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy balesetet okozó, ismeretlen gépjárművezető felkutatása érdekében.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05070/63/2019. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 6-án 18 óra 40 perc körül Ragály, Kossuth úton egy ismeretlen sofőr az általa vezetett, ez idáig ismeretlen hatósági jelzésű és típusú járművével Aggtelek irányából Zubogy felé úgy közlekedett. Haladása során egy gyalogosan közlekedő helyi férfit elütött. A gépjárművezető a balesetet követően megállás nélkül továbbhajtott és ismeretlen helyre távozott. Az elütött gyalogos előre láthatólag súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az ismeretlen gépjárművezető felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a baleset okozójával kapcsolatosan bármilyen információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –Ózd.
BOON.HU


hirdetés