Ózd hírei

2016.06.07. 15:11

Ózdi fürdő - A látványterv önmagáért beszél

Ózd - Az ózdi fürdő szűk egy héttel ezelőtt nyitotta meg a kapuit, a nagyobb változások jövőre várhatóak.

Ózd - Az ózdi fürdő szűk egy héttel ezelőtt nyitotta meg a kapuit, a nagyobb változások jövőre várhatóak.

Az ózdi önkormányzatnál folyamatosan napirenden van a strandfejlesztés. Korábban a lakosságot is megkérdezték, hogy mit szólnának egy nagyobb beruházáshoz, ami a fürdő színvonalának emelkedését segítené elő. A visszajelzések pozitívak voltak, viszont ez egy több százmilliós kiadást jelentene, amit alaposan meg kell fontolni, és az engedélyeztetési folyamat is sok időt vesz igénybe. Az idei szezonra ezért kivitelezhetetlen volt a nagy munkálatok elkezdése, a nyitásra „csupán” a biztonságos működéshez szükséges feladatokat végezték el.

Teljesen más köntöst adna a több évtizedes strandunknak.” Veres Zoltán

– Az ütemtervnek megfelelően megnyitottunk, a kötelező próbaüzem során felmerült nehézségeket elhárítottuk – fogalmazott Veres Zoltán, a fenntartó Ózdi Sport – és Élmény Központ ügyvezetője. – Az egyik főnyomócsővel akadtak gondjaink, ez is mutatja, hogy a műszaki felújítás elodázhatatlan. Nagyon fontos lenne, hogy megvalósuljon a nagy fejlesztés, ami teljesen más köntöst adna a több évtizedes strandunknak.

Csúszdapark és napágyak

Ezzel kapcsolatban több látványterv is napvilágot látott már. A meglévő medencék köré napozóágyakat és napernyők telepítését tervezik, de a legnagyobb változást a csúszdapark jelentené. Erre azonban leghamarabb a jövő szezonban számíthatnak az ózdi és a környéken élő strandlátogatók.

Az idei idényre visszatérve: az árak nem változtak a tavalyihoz képest, de a félnapos belépőt eltörölték, amit a délutáni jegyek váltanak fel. Ezek 16 órától jogosítanak belépésre.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!