Ózd hírei

2012.06.21. 13:49

Hetven súlyemelő Ózdon

Ózd - Szombaton már hetedik alkalommal rendezik meg a Suzuki Kupa-Ózd elnevezésű súlyemelő versenyt, amely kiemelt, és egyben területi minősítőnek számít.

Ózd - Szombaton már hetedik alkalommal rendezik meg a Suzuki Kupa-Ózd elnevezésű súlyemelő versenyt, amely kiemelt, és egyben területi minősítőnek számít.A Városi Sportcsarnokban a program délelőtt 10 órakor kezdődik a legkisebbek küzdelmével, majd az ifjúsági, a junior, a felnőtt és a masters korosztály erős embereit is láthatják a kilátogató nézők. A legutóbbi felnőtt Eb-n három ezüstérmet szerzett Nagy Nikoletta szintén dobogóra lép a kupán, így az ózdiak élőben is szoríthatnak az utóbbi idők legeredményesebb helyi sportolójának.

Ügyes fiatalok

Fekete József, az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club elnöke hozzátette: több mint hetven nevezés futott be, ami remek csatát vetít előre. A borsodi utánpótlásban számos tehetséges gyerek bontogatja a szárnyait, ők is dobogóra lépnek ezen a hétvégén. A masters mezőnyben indulni fog a sokszoros világbajnok, kazincbarcikai Pátrovics Géza, valamint az ózdiak kiválósága, Szepessy László is.  A verseny érdekessége lesz, hogy az interneten keresztül élőben is figyelemmel lehet követni az eseményeket, hiszen a nemzetközi szövetség csak így ismeri el hivatalosan az Ózdon elért eredményeket.

-ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!