Nagyvilág

2016.10.13. 18:58

Videó: Nem látta, hogy dugó van, borzalmas baleset a vége! (18+)

Az 55 esztendős litván Vygantas Stanulis állítása szerint csak egy pillanatra, de levette a tekintetét az útról, és a tájat kémlelte.

Az 55 esztendős litván Vygantas Stanulis állítása szerint csak egy pillanatra, de levette a tekintetét az útról, és a tájat kémlelte.

A végeredménye az alábbi videón látható baleset, melyben a vezető csak a csoda segítségével maradt életben. Ha pedig egy nap kijön a kórházból, a következő megálló a börtön lesz, közúti veszélyeztetés miatt 12 hónap börtönre ítélték.

Forrás: automotor.hu.


A beláthatatlan kereszteződésben az elképesztő sebességgel érkező Audi kiütötte a Volvót, az ütközés hatalmas erejű volt. Az S60-asból a motor is kiszakadt, ez megsebesített egy embert, míg az Audi egy buszmegállóban várakozó embert sodort el.

Durva videót tettek közé egy amerikai balesetről: Illinois államban rögzítette egy autó fedélzeti kamerája a rémisztő balesetet, amelyben hat autót tolt egymásra egy robogó kamion Chicago közelében. A felvételeket elnézve ez nem is baleset volt, sokkal inkább tömegszerencsétlenség, amelynek csodák csodájára nem volt halálos áldozata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!