Videó: Brutális baleset! Fél tucat autót gyalult le fékezés nélkül egy kamion

Akt.:
Brutális baleset! Fél tucat autót gyalult le fékezés nélkül egy kamion
Brutális baleset! Fél tucat autót gyalult le fékezés nélkül egy kamion
Chicago – Durva videót tettek közé egy amerikai balesetről: Illinois államban rögzítette egy autó fedélzeti kamerája a rémisztő balesetet, amelyben hat autót tolt egymásra egy robogó kamion Chicago közelében. A felvételeket elnézve ez nem is baleset volt, sokkal inkább tömegszerencsétlenség, amelynek csodák csodájára nem volt halálos áldozata.

Végül nyolcan sebesültek meg, és közülük csupán egy ember van súlyos állapotban.

A rendőrség vizsgálja, hogy a kamion sofőrje miért hajtott fékezés nélkül az előtte haladó autóknak.

Azt nem tudni, hogy a sofőrt kihallgatták-e már.

Forrás: rtl.hu | origo.hu.


Videó: Fékezés nélkül rohant a pótkocsiba, a kamion 150 méteren keresztül vonszolta a roncsot

Mintegy 150 méteren át húzta maga után a kamion a pótkocsijába ütköző személyautót. A baleset az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében történt. Az autó vezetője életveszélyesen, ketten súlyosan, egy gyerek pedig könnyebben megsérült. A személyautó sofőrje elaludhatott a volánnál, így fékezés nélkül hajtott bele a kamion pótkocsijába.

Videó: Brutális baleset! Felborult és felrobbant egy kamion, a sofőr túlélte, de hatan meghaltak (18+)

Drámai felvételeket hozott nyilvánosságra a brazil rendőrség egy kamionbalesetről, amelyben hatan haltak meg még júliusban. Az autópálya-kamerák felvételén látszik, ahogy a gyúlékony bioetanolt szállító teherautó 120 km/h-val, vagyis a megengedett sebesség kétszeresével próbált bevenni egy kanyart.

Videó: Mi a legrosszabb, ami történhet, ha egy kamion mellett mész? Ez!

New Yorkban összesen öt autó szenvedett balesetet, mikor a Tappan Zee hídon egy kamion felfüggesztése egyszerűen felmondta a szolgálatot.

Videó: Hihetetlen, de ezt a balesetet mindenki megúszta élve (18+)

Vannak balesetek, mikor tényleg nem lehet másra hivatkozni, csak a csodára. Az alábbi, Kínában rögzített esetnél sem tudjuk, hogy lehet az, hogy sem az autó vezetője és utasa, sem pedig a kamion sofőrje nem szenvedett komolyabb sérülést.