Nagyvilág

2012.03.12. 12:08

Ezt a házat vette a lottómilliárdos pár

Cassy és Matt a szegénységből lettek egycsapásra dúsgazdagok. 16 milliárd forintnak megfelelő vagyonukból a legnagyobb luxusban élhetnének, így sokakat meglepett, hogy milyen házat vettek.

Cassy és Matt a szegénységből lettek egycsapásra dúsgazdagok. 16 milliárd forintnak megfelelő vagyonukból a legnagyobb luxusban élhetnének, így sokakat meglepett, hogy milyen házat vettek.Az angliai házaspárnak, még az esküvői tortára sem volt elég pénzük, így szó szerint csoda történt velük, amikor nemrégiben megnyerték az EuroMillions főnyereményét, 45 millió fontot. A forintra átszomolva 16 milliárdos vagyonból bármilyen álmukat valóra válthatnák, nekik mégis csak egy volt: egy kedves kis otthon. Úgy tűnik Cassy Carrington és Matt Topham nem rugaszkodott el a valóságtól és nem készül pillanatok alatt elherdálni a hatalmas nyereményt, ugyanis ez utóbbi nagyságához képest csupán egy "viskót" vettek maguknak, legalábbis sokan így minősítették az általuk választott házat, ami egy forgalmas főút mellett áll és semmi idilli nincs benne, ugyanis egy viszonylag szegények lakta környéken áll a 249 ezer forntos otthon. A húszas éveik elején járó házaspár ellenben bőkezűen ajándékozott pénz a számukra legfontosabb embereknek: a férj anyja mondjuk egy fillért sem kapott, ugyanis a Mattnak 7 éve semmilyen kapcsolata nincs vele, de Eddie nevű kamaszkori barátjuknak 1,3 millió fontot ajándékoztak, amiből annak családja minden jelzáloghitelétől megszabadulhat és még marad is annyi, hogy abból Eddie saját házat vehessen.

A The Sun nevű brit lap a milliárdos pár újkeletű szomszédjait is meginterjúvolta, és kiderült, mindenki csodálkozik, amiért Nottinghamshire azon részébe költöztek.

"Minek megvenni ezt a házat, ha meg tudnának vásárolni egy kastélyt is?" - tette fel a kérdést az egyik szomszéd. " "Ennek nincs semmi értelme számomra."

 

 

Kiderült, a házat 2009-tól kínálták eladásra, de senki sem akarta megvenni, mert nagyon közel van a többi házhoz és a főúthoz.

A pár az autó terén viszont nem tett engedményt, az új házuknál egy vadiúj Jaguar XK Coupe parkol, jelezve, hogy azért tudják élvezni a nyereménypénzt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!