Nagyvilág

2011.06.16. 16:29

Brutális! Ruhacsipeszre lógatta a kiskutyát

<p>Különösen kegyetlen unaloműzésre ragadtatta mát egy tini, aki ráadásul büszkén mutogatta tettét a neten.</p>

Már bocsánatért esedezik az a Fülöp-szigeteki tini, aki ruhacsipeszekkel akasztotta fel édes kiskutyáját unalmában és mindezt a Facebook-on is közölte. Jerzon Senador rengeteg ellenséget szerzett magának szerte a világon, a kegyetlen unaloműzést több ezren felháborodva hurrogták le.

A Facebook-ra feltöltött fotókon a tehetetlenül csüngő állatkát több mint háromezren védték védelmükbe, sőt a Fülöp-szigeteki Állatvédő Társaság nyomozást is indított az ügyben. Habár Jerzon azóta minden létező fórumon próbál a köz bocsánatáért esedezni és esküdözik, hogy soha, de soha többet nem fog ilyet csinálni, nem túl valószínű, hogy megússza szárazon kegyetlen játékát.

2010-ben, egy Fülöp-szigeteki diákot, aki egyetemén megölt egy macskát, majd tettét blogján posztolta két hét közmunkára és 2000 helyi pezó (kb 9000 HUF) megfizetésére kötelezte a bíróság. Az ügy volt az első sikertörténet az ország történelmében, amiben egy állatkínzót hivatalosan is elítéltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!