Nagyvilág

2010.09.13. 19:22

Kocsival ment a WC-re - Fotó!

<p>Elég extrém módon próbált a WC-be bejutni egy férfi: kívülről a téglafalon át, kocsival.</p>

Vasárnap este egy hatalmas robajlás hangját hallották – a Wrexhamhoz közeli - Llan y Pwll-ben működő kocsma vendégei és tulajdonosa. Amikor a tulaj, Di Watson a zaj irányába indulva benyitott az illemhelyre, megdöbbenten látta, hogy kisebb fajta káosz uralkodik bent. A földön mindenhol törmeléket látott, a szemközti falon pedig egy kocsiorr kandikál be a helyiségbe.

A kék Seat Leon vezetője egy kanyarban sodródott ki az A534-as úton és repülésben csapódott be a az épület WC falába. Szerencsére senki nem tartózkodott az illemhelyen, illetve a sofőr és négy utasa sem szenvedett túl komoly sérüléseket. A kocsit azonban nem tudják elszállítani, ugyani jelenleg az tartja a falat. Ezen az úton egyébként már korábban is rengeteg baleset előfordult és alig néhány héttel ezelőtt kérvényezte másodjára a Watson házaspár, hogy csökkentsék a megengedhető sebességet, de ezt elutasították. Nézze meg a képeket >>>

"Mikor megnyitottuk a kocsmát, akkor egy hasonló jelenet már lejátszódott, de nem hajlottak arra a hatóságok, hogy sebességkorlátozó intézkedéseket hozzanak. Szinte éreztem, hogy elő fog fordulni megint valami hasonló, és tessék! Remélem a hatóságok most már intézkedni fognak" - nyilatkozta a brit kocsmatulajdonos a Daily Mail brit hírportálnak.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!