Nagyvilág

2010.05.13. 14:13

Sokkoló videó! Agyonverte a tanár a diákot

<p>A 13 éves fiú bekuporodott félelmében a sarokba, de az agresszív tanárnő nem kegyelmezett neki.</p>

Brutális felvétel került fel a Youtube-ra. A sokkoló felvételen az látszik, ahogyan a houstoni Jamies s School általános iskola tanárnője, Sheri Davis tanárnő megveri 13 éves diákját, Ézsaiás Johnsont. A tanárnő mintegy percen keresztül ütlegeli és rugdossa a földön fetrengő gyereket, amiről a többi diák készített mobiltelefonjával felvételt. A 40 éves tanárnőt azonnal elbocsátották állásából, az iskola pedig elnézést kért a dühös anyától.

"Amikor a fiam hazaért az iskolából láttam, hogy valaki megverte, az arca csupa zúzódás volt, a szeme környéke pedig kezdett befeketedni. Megkérdezte, hogy mi történik akkor, ha egy tanár megver egy diákot. Mikor megkérdeztem, hogy mi történt, elmesélte, hogy egy tanár ugrott rá és elkezdte ütni-verni. Azonnal bementem az iskolába, hogy megtudjam mi történt." - nyilatkozta az anyuka. Kiderült, a tanár egy szóváltás miatt verte meg a fiút. A beszámolók szerint az egyik lány gúnyos megjegyzést tett Ézsaiásra, egy csoportos foglalkozáson. A kislány felszólította a fiút, hogy fogja be a száját, ne nevessen vele együtt, vagy megüti.

Nézze meg videón >>>

A kissrác erre ugrálva mondta, hogy "gyere üss meg akkor". Ezt látva a tanár odament Ézsaiáshoz és támadólag szólt: "Meg akarod verni a kislányokat? Akkor meg móresre kell téged tanítani". Majd ütni-rugni kezdte. "A fiam soha nem érintette azt a kislányt, vagy bármelyik másikat" - nyilatkozta az anyuka. A tanárnő egyébként 3 éve tanított az iskolában és korábban soha nem volt rá semmilyen panasz.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!