Multimédia

2008.09.22. 10:59

Mobiltelefon álsznoboknak

<p>Milánóban mutatta be a Samsung és Armani legújabb közös produkcióját M75500 Night Effect néven.</p>

Az új készülék az első Emporio Armani nevével jelzett modell, hiszen a korábbi közös szerzemény Giorgio Armani nevét viselte. A 2,2 hüvelykes AMOLED kijelzővel, 3,2 megapixeles kamerával, 120 MB microSD kártyával bővíthető belső memóriával és HSDPA átviteli képességekkel érkező modell mint ahogy azt a neve is mutatja különleges fényhatásokra is képes, egészen pontosan a készülék oldalán látható felirat villog különböző színekben.

 

A Samsung M75500 Night Effect várhatóan már novembertől kapható lesz Európában 300 euró körüli áron. Egyelőre nem tudni, hogy más régiókban elérhető lesz-e az új Samsung-Armani koprodukció.
mobilarena.hu

  • Nyakunkon a Windows 7
    Szűk két hónapon belül megérkezik a Windows legújabb operációs rendszerének első próbaverziója.

  • FIFA 09 - Megérkezett a demó
    Korábban rengeteg beharangozó jelent meg arról, hogy igazi mérföldkő lesz a következő rész a sorozatban.

  • Budapest nevezetességei 3D-ben
    Budapest felkerült az egész Földet háromdimenziós műholdas képekben ábrázoló Google Earth-re. A főváros 26 idegenforgalmi látványossága látható madártávlatból, "körberepülhető" tetszőleges magasságban - jelentették be a képek létrehozói és az önkormányzat vezetői. 

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!