MSZP: Fáklyás felvonulás Miskolcon március 14-én

Miskolc – Március 14-én tartja idei fáklyás felvonulását Miskolcon az MSZP, a rendezvényhez szakszervezetek, civilek, demokratikus pártok is csatlakoztak – minderről dr. Varga László, Miskolc szocialista országgyűlési képviselője beszélt pénteken.

Mint mondta: „Az ünneplés mellett beszélni kell arról is, hogyan élnek az emberek az országban, s hogy minderről hogyan számol be a hatalom által működtetett sajtó” – fogalmazott. Dr. Debreczeni József, a Demokratikus Koalíció alelnöke azt hangsúlyozta, hogy 1848 legfontosabb vívmányait tiporják most lábbal a hatalmon lévők, s erre mindenképpen fel kell hívni a figyelmet. Tóth László, az Együtt miskolci választókerületi elnöke így fogalmazott: olyan rendezvényekre van szükség, ahová bárki elviheti akár az unokáját is, s nem kell tartania a retorziótól.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s