Miskolc hírei

2011.05.13. 18:20

Újabb triplázásra készül a címvédő

<p>Miskolc - A húsvéti, máriapócsi idénynyitó után ezen a hétvégén a nyírádi rallycross arénában folytatódik a Short Track Quad bajnokság. Az ob 2. fordulójában természetesen rajthoz áll a Máriapócson triplázó bajnoki címvédő, a miskolci Kazár Miklós is.</p>

"A Miskolc rali óta eltelt időben rengeteg sporttal, fizikai erősítéssel igyekeztem formában maradni és ráhangolódni a nyírádi megmérettetésre." - nyilatkozta Kazár Miki. "Máriapócs után természetesen nem lehet más a célom, mint hogy megismételjen az idénynyitón mutatott teljesítményemet, azaz mindhárom futamot szeretném megnyerni! Nem lesz könnyű dolgom, hiszen a Bob Sapp "ölő" Kunkli Tivadar és Tóth Demeter is bizonyosan revansra, a legyőzésemre készül. Technikailag minden rendben van; a motor százegy százalékban fel van készítve. Nyírád egyébként a kedvenc pályáim közé tartozik, nagyon jól motorozható, élvezetes aréna. Az időjárás? Figyelem, figyeljük. Ha esik, legfeljebb majd egy kicsivel többet csúszkálunk!" 


A NYÍRÁDI QUAD-OS PROGRAM

2011. május 15. (vasárnap)

  • 10.00: I. futam
  • 13.00: II. futam
  • 15.00: III. futam
  • 18.00: díjátadó ünnepség

A Quad pálya

Hossza: 850 méter (rövid nyomvonal), 1040 m (hosszú nyomvonal)
A pálya szélessége: 12-16 m
Szintkülönbség: 15 m (rövid), 17 m (hosszú)
Talaj: a rajthelynél aszfalt, a versenypályán murva. 
Iránya: óramutató járásával megegyező
ÉLŐ közvetítés: http://nymc.eu/?page=webkamera

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!