Miskolc hírei

2011.02.15. 18:46

Arattak a zrínyisek az OKTV-n

<p>Miskolc - Kiváló eredményt értek el a Zrínyi Ilona Gimnázium diákjai az ez évi Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen rajz és vizuális kultúra kategóriában.</p>

A rajztagozatos diákok hozták el az első, a harmadik és az ötödik díjat is, további két tanuló pedig ott volt a döntőben, a legjobb 30 között. Kovácsné Szegedi Ildikó iskolaigazgatótól megtudtuk: a gimnázium diákjai szinte minden évben kiváló teljesítményt nyújtanak az OKTV-n, de ebben az évben kimagasló sikert értek el. A tanulók három fordulóban bizonyították tehetségüket és tudásukat. Az első otthoni munka volt: egy megadott témára kellett képzőművészeti munkát készíteniük. A második fordulóban a diákoknak rajzolniuk és művészettörténettel kapcsolatos, kreatív feladatokat kellett megoldaniuk. A döntőben pedig tervezniük és ismét rajzolniuk kellett. A tehetséges diákok felkészítő tanára F. Pollner Erika.

ÉM-HE


Az eredmény

Zrínyisek az OKTV rajz és vizuális kultúra kategóriájában

1. Nagy Cecília
3. Xi Yi Lili
5. Fenyvesi Petra
28. Fekete Kinga
29. Kulcsár Kitti

 

 

 

 

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!