Magyarország

2013.02.12. 16:28

Halálra gázolt a villamos egy férfit a Soroksári úton, pótlóbuszok járnak

Budapest, 2013. február 12., kedd (MTI) - Halálra gázolt a 2-es villamos egy férfit Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton kedd délután. A baleset miatt a villamosok helyett egy szakaszon pótlóbuszok járnak.

Budapest, 2013. február 12., kedd (MTI) - Halálra gázolt a 2-es villamos egy férfit Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton kedd délután. A baleset miatt a villamosok helyett egy szakaszon pótlóbuszok járnak.Karsay Kornél, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta, hogy a rendőrök még helyszínelnek.

Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese közölte, a mentők már csak az elgázolt férfi halálának tényét tudták megállapítani.

Herczeg Zoltán, a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere arról tájékoztatott: a baleset miatt a 2-es villamos helyett a Boráros tér és a Közvágóhíd végállomás között pótlóbuszok közlekednek.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!