Magyarország

2011.10.26. 15:38

Nézőpont: 7 milliárd

<em>Európában alig látni várandós nőket, az utca tele van középkorú, vagy idős emberrel. Fogy a magyar, fogy a fehér, nő a bevándorlók száma. Megszigorítjuk a határőrizetet, ötször megnézzük, kinek adunk menekült státuszt, visszatoloncoljuk. Csak az maradhat, aki hasznunkra van: a fekete orvos. A mieink ugyanis lassan tovább állnak. Nem kell sírni, lesz utánpótlás, Afrika és Ázsia népessége rohamosan nő. Október végére a Föld népessége átlépi a 7 milliárdot.</em> <strong>Szabó Katalin jegyzete</strong>

Európában alig látni várandós nőket, az utca tele van középkorú, vagy idős emberrel. Fogy a magyar, fogy a fehér, nő a bevándorlók száma. Megszigorítjuk a határőrizetet, ötször megnézzük, kinek adunk menekült státuszt, visszatoloncoljuk. Csak az maradhat, aki hasznunkra van: a fekete orvos. A mieink ugyanis lassan tovább állnak. Nem kell sírni, lesz utánpótlás, Afrika és Ázsia népessége rohamosan nő. Október végére a Föld népessége átlépi a 7 milliárdot. Szabó Katalin jegyzete

Mind többet nézhetjük majd a híradókban a csontsovány, püffedt hasú gyerekeket. Mit tehetnénk? Távol vannak. De a nagylányunk, aki épp most kapott friss orvosi diplomát, máris elutazott Kenyába, hogy segítsen. Kalandvágyból utána mentek a barátai, meg azok barátai, s akinek nincs diplomája, birkát nevel, gabonát termeszt a falusiakkal, hogy legyen mit enni. Ritkán hazautaznak, meglátogatni a szülőket, akik később pisiszagú elfekvőben fogadják őket, ahol alig van ápoló.

Megtörténhet, hogy így lesz. S ez még a legjobb víziók egyike. Valószínűbb mégis, hogy az afrikai kicsik elpusztulnak, mielőtt felnőnének, az európai öregek pedig nem tudják majd, mit jelent az a szó, hogy unoka. Jobb is így, ha nekik már csak szennyezett talaj, savas eső, kipusztult erdő, ihatatlan kútvíz jutna – meg az éhező menekülők áradata.

De! Felütheti a fejét egy olyan nemzedék, amely belátja, hogy nem mennek jól a dolgok a Földön, és kitalál, sőt, tesz valami okosat. Másban nem bízhatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!