Magyarország

2011.01.17. 06:33

Új Széchenyi Terv: Hétfőtől három pályázatra lehet jelentkezni

<p>Az Új Széchenyi Terv honlapján (ujszechenyiterv.gov.hu) már olvashatók az első, hétfőtől meg-, illetve újranyíló pályázatok kiírásai. Egyelőre a kombinált mikrohitelek közvetőinek szóló, a közlekedésfejlesztési és az atipikus foglalkoztatást támogatni hivatott pályázatokra lehet jelentkezni.</p>

A Vállalkozásfejlesztési Program keretében meghirdették a pályázatot a kombinált mikrohitelek közvetítőinek, azaz pénzügyi vállalkozásoknak, illetve megyei és fővárosi vállalkozásfejlesztési alapítványoknak. Ez a 2011. március 1-én meghirdetendő, mikrovállalkozások számára induló pályázatokkal kapcsolódik majd össze, amelyekben a jelentkezők 10% önerő felmutatása mellett, egyablakos rendszerben, egyszerűsített eljárással igényelhetnek egyszerre vissza nem térítendő támogatást és a piacinál jóval kedvezőbb feltételeket kínáló mikrohitelt.

Hétfőtől pályázhatók ismét a Közlekedésfejlesztési Program kiemelt, egyszerűsített konstrukciói, amelyeket december 31-én felfüggesztettek. Ugyancsak január 17-től, hétfőtől lehet ismét pályázni az Atipikus foglalkoztatási formák támogatása cím alá tartózó projektekre.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!