Magyarország

2010.04.16. 11:46

Bányákban használatos robbanószert használt a magát felrobbantó pécsi férfi

<p>Bányákban használatos robbanószer robbant csütörtök este Pécsett a kertvárosi panellakásban - közölte a tûzszerészek, a nyomszakértõk és a bûnügyi orvos megállapításait összegezve Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitánysg sajtószóvivõje.</p>

Hozzátette, a nyomozók már több tanút kihallgattak, köztük a család tizenkét éves gyermekét, aki végignézte a tragédiát.
A nyomozás megállapításai szerint családi veszekedés történt, az ötvenhat éves férfi idegességében több késszúrással megszúrta az élettársát. A harmincnégy éves nõ összerogyott, a kislánya nyitott rájuk. A férfi közben robbanószert tett a feje alá, elektromos gyutaccsal hozta mûködésbe, így robbantotta fel magát. A panellakást beterítette a füst, a kislány az ablakból kiabált tovább, egy járókelõ ment fel és segített nekik. Az anyát életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, az orvosok megmûtötték, ha állapota engedi, még pénteken kihallgatják a nyomozók.

A Független Hírügynökség csütörtökön este számolt be arról, hogy egy ember meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült egy családi veszekedést követõen Pécsett .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!