Magyarország

2010.02.04. 11:42

Már több mint 27 ezer jegy kelt el elõvételben a Filmszemlére

<p>Több mint huszonhétezer jegy kelt el elõvételben eddig a 41. Magyar Filmszemle vetítéseire a budapesti Palace MOM Park Moziban- mondta a Független Hírügynökségnek Kozma Ilona programigazgató.</p>

Hozzátette, hogy a másik fõvárosi helyszínrõl, az Uránia Nemzeti Filmszínházról nincsenek pontos adataik. Azt már most is lehet tudni, hogy több mint húsz elõadás teltházas lesz a kedd este kezdõdött filmes mustrán, de egyetlen film kivételével mindegyik vetítésre vannak még jegyek.

A pénztárak jelentései szerint eddig huszonhétezer jegy kelt el elõvételben a 41. Magyar Filmszemle fõ helyszínén, a Palace MOM Park Moziban. Az már biztos, hogy húsz vetítés teltházas lesz. A másik fõvárosi helyszínnel, az Uránia Nemzeti Filmszínházzal együtt egy "mozgalmasabb" napon akár száz filmet is lejátszhatnak- mondta a programigazgató.

A Köntörfalak címû film az egyetlen, amelyre minden jegy elkelt, és a producer úgy döntött, hogy nem tûz ki pótelõadást. A többi alkotásra egyelõre lehet jegyet vásárolni- mondta Kozma Ilona. Eddig négy filmre kellett a nagy érdeklõés miatt pótvetítést kitûzni.

A 41. Magyar Filmszemlét február 2-a és 8-a között rendezik Budapesten két helyszínen, a Palace MOM Park moziban és az Uránia Nemzeti Filmszínházban. 95 alkotás vesz részt a versenyprogramban. A szemlének idén harmadik alkalommal vidéki városok is helyet adnak: Keszthelyen, Gyöngyösön, Veszprémben és Balassagyarmaton is lehet majd filmeket nézni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!