Kultúra

2017.02.10. 20:06

Interjú: Vekonyz

Miskolc - Béres Szabi beszélgetőpartnere, a Fonogram-díjas zeneszerző/produce Vekonyz volt, aki röviden mesélt aktuális dolgairól az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgetőpartnere, a Fonogram-díjas zeneszerző/produce Vekonyz volt, aki röviden mesélt aktuális dolgairól az olvasóknak.

Béres Szabi: Összefoglalva, milyen évet zártál 2016-ban?

Vekonyz: Nagyon jó év volt, meghívtak fellépni a nagyobb zenei fesztiválokra (Balaton Sound, Strand Fesztivál) és leforgattam az új dal klipjét (What You Like). Nagy örömömre a korábbi dalaimat is sokat játsszák a rádiók, szóval sikeresnek mondhatom a tavalyi évemet.

Béres Szabi: Tudni lehet rólad, hogy sokat stúdiózol, mikor várható friss megjelenés?

Vekonyz: Ugye most jött ki a "What You Like", amit sok rádió kezdett el játszani országos szinten, sőt már ti is, aminek nagyon örülök! Természetesen dolgozom az új dalokon, külföldi és hazai énekesekkel is, meglátjuk ezek, hogy haladnak, egyelőre időpontot még nem tudok mikor lesz újabb dal és ezáltal megjelenés, de elsők között számolok majd be róla neked Szabi.

Béres Szabi: Mint dal/zeneszerző is aktív vagy?

Vekonyz: Természetesen, nemsokára megjelenik több dal is amiben szerző vagyok, ezekről még nem árulhatok el többet egyelőre, de akik figyelik a csatornámat ők biztosan első kézből fogják megtudni.:)

Béres Szabi: Dj-zés vagy inkább produceri munkák?

Vekonyz: Egyelőre stúdiózás és produceri munkák, természetesen a meghívásos (dj) fellépéseknek is igyekszem eleget tenni.

Béres Szabi: Tervek?

Vekonyz: Sok terv van, most még a "What You Like" promo megy ezerrel, több rádió és TV-interjún vagyok túl (MR2 Petőfi, VIVA, 1 Music Channel) A napokban került ki a Youtube-ra a 1 Music Channel interjú, ezt ajánlom figyelmébe mindenkinek, aki egy kicsit többet akar tudni a háttér információkról, a dal születésével kapcsolatban. Ezen kívül lesz egy kisjátékfilm, aminek én leszek a zeneszerzője, ez nagy kihívás lesz, remélem összejön. Távolabbi tervekről még nem beszélnék, amíg nem konkretizálódik.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!