Kultúra

2008.09.02. 16:06

V. Molnár Judit: magyar CD, DVD

<p>Miskolc - V. Molnár Judit második lemezének felvételei zajlanak a miskolci Művészetek Házában. A CD-n Kodály-, Erkel- és Lehár-művek csendülnek fel. Májusban DVD készül hozzá, a várban. <DIA alt="V. Molnár Judit lemezfelvétele" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/V__Moln_r_Judit_lemezfelv_tele/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="V. Molnár Judit lemezfelvétele" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A miskolciként ismertté lett V. Molnár Judit énekesnő második lemezének a felvételei zajlanak hétfőtől a Művészetek Házában. A Miskolci Szimfonikus Zenekar kíséri a művészt, a karmester Kovács László.
V. Molnár Judit ma is Miskolcon él, itt és sokfelé énekel, az Egressy Béni Zeneiskolában magánének-tanítványai vannak.

Első lemeze, az Áldott éj című karácsonyi album – és DVD – tavaly jelent meg, azt is, miként az újat, a Holcim támogatta. Most – szponzora kérésére – magyar műsort állított össze. Kodály-dalokat, Erkel-operaáriákat és Lehár-operettek dalait énekli. Hogy mikor jelenik meg a CD? V. Molnár Judit elmondta: májusban, a Diósgyőri Várban készül hozzá a DVD-melléklet, és lesz videoklip is. Úgy, hogy a lemez várhatóan egy év múlva kerül a boltokba. Ám: „előzetest” már most is hallhatunk belőle, élőben. A Miskolci Szimfonikus Zenekar szeptember 9-i, évadnyitó koncertjének V. Molnár Judit a szólistája, és a műsorban elhangzanak dalok a CD-válogatásból is.
SZG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!