Sport

2012.11.11. 16:25

Jól ment a hazaiaknak

A labdarúgó megyei I. osztály 13. fordulójában két mérkőzést játszottak vasárnap.

A labdarúgó megyei I. osztály 13. fordulójában két mérkőzést játszottak vasárnap.

Nyékládháza – Felsőzsolca 5-2 (1-1)

Nyékládháza, 180 néző. V.: Haraszin.

Nyékládháza: Molnár - Filep, Varga P., Kuzma, Gilányi, Bányai, Mida, Bóta (Lakatos V.), Nagy S., Lengyel (Bárczi)), Szűcs (Petercsák) Edző: Bodnár József.

Felsőzsolca: Tarr - Sándor, Szabó Asszony, Staviarszki, Kalász, Nyircsák (Orosz), Bárdos (Fink), Kőműves, Dorgai (Matesz), Pálinkás. Játékos-edző: Sándor Zsolt.

G.: Szűcs (2), Mida, Bányai, Lengyel, ill. Kalász, Pálinkás.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Ifi: 1-2.

Bodnár József: - Gratulálok csapatomnak a mai teljesítményhez, a megyei I. osztály egyik legjobb csapatát győztük le és nem érdemtelenül. Nem én tartoztam a Zsolcának, de érdemtelenül, sunyi módon küldtek 5 és fél év után el, ezért nem kell mondanom, hogy mit jelent nekem ez a siker. Azért szurkolok a Zsolcának, hogy érjék el céljukat.

Siegel János, szakosztályvezető: - Értékelhetetlen produkciót nyújtottunk. Én mélységesen szégyellem magam, mivel amit eddig felépítettünk ezen a meccsen tönkre is tettük. Gratulálok a Nyéknek, nekünk pedig össze kell szedni magunkat, hogy megmutassuk nem ez az igazi arcunk.

Tiszalúc – Tállya 2-1 (1-0)

Tiszalúc, 100 néző. V.: Séra.

Tiszalúc: Serki – Roha, Balogh, Radics, Gaál, Vadász (Glonczi K.), Huszti, Macsó, Koczka (Farkas), Horváth S., Horváth T. (Parzignáth Gergő). Edző: Majdanics Péter.

Tállya: Hegedűs – Czirba (Kovács), Martis, Paranai, Molnár Zs., Szárnya (Bodnár), Németh B., Mató (Pachinger), Mihálszki Cs., Mihálszki N. (Orosz), Kiss. Játékos-edző: Pachinger János.

G.: Vadász, Kovács (öngól), ill. Mihálszki Cs.

Jók: Balogh (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki.

Ifi: 0-6.

Majdanics Péter: - Az idény legjobb első félidei játékával nem sikerült meggyőző előnyt szerezni, így a fordulás után maradt a küzdelem amiből megérdemelten kerültünk ki győztesen.

Pachinger János: - Az első félidőben értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk, az egyenlítés után közvetlenül kapott nevetséges gól után már nem tudtunk újítani. Gratulálunk a hazaiaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!