Labdarúgás: NB II

2024.03.03. 20:12

„Idegenben lekontráznak bennünket, ez tanulságos, ezt számon fogom kérni”

Ajkán volt jelenése a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatának.

NB II, 23. forduló:

FC Ajka – Kolorcity Kazincbarcika SC 1–0 (0–0)

Ajka, 1000 néző. V.: Bana G. (Kulman, Kiss B.).

Ajka: Szabados I. – Tóth G., Tar, Jagodics B., Csemer – Zsolnai R. (Pantovics, 84.) – Babos B. (Forgó, 84.), Csizmadia Z. (Görgényi, 60.), Tajthy T. (Kenderes, 79.), Nagy K. (Borsos F., 60.) – Szarka Á. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

KBSC: Tóth B. – Ternován (Gante, 64.), Szekszárdi M., Heil, Papp M. (Dobozi, 71.), Süttő (Vincze D., 83.) – Csatári (Szabó B., 83.), Csilus T., Pekár (Ádám F., 64.) – Pethő B., Pinte P. Vezetőedző: Csábi József.

48. perc: Pethő cselezte el magát az ajkai 16-os előterében, ebből kontráztak a hazaiak, Tóth G. a jobb szélen roboghatott üresen, majd átlőtte a labdát a hosszú sarok irányába, ahol az érkező Nagy K. 6 méterről, jobbal az üres kapuba lőtt, 1–0.

Sárga lap: Csizmadia (52.), Szarka (76.), ill. Csatári (59.).

Schindler Szabolcs: – Szeretnék gratulálni a csapatnak, és megköszönni a szurkolóknak, hogy ilyen sokan kijöttek a mérkőzésre. Nehéz találkozó volt, egy kicsit rajtunk volt a nyomás, hiszen az előző hetekben jól teljesítettünk, és nem csak a sikertelenség, a sikeresség is veszélyes tud lenni. Nagyon sok párharc volt a mérkőzésen, ezért a meccshez idomulva olyan csapatot küldtünk fel a pályára, olyan játékosokat, akik ebben erősek. Jól sáfárkodtunk a lehetőségeinkkel: az első félidőben volt két nagy lehetőségünk, a második elején pedig a legjobbkor szereztük a gólt. Próbáltuk kioltani a vendégeket, aki nagyon szervezetten játszottak

Csábi József: – Tiszteletet parancsoló sorozatban van az Ajka, készültünk belőlük, úgy gondolom, hogy egy taktikus mérkőzést játszottunk. A minőségben volt hiányérzetem, ennek ellenére döntetlen közeli mérkőzést éreztem. Egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, sajnos egy hazai kontrát nem jól reagáltunk le, amiből gólt kaptunk. Idegenben lekontráznak bennünket, ez tanulságos, ezt számon fogom kérni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!