Extrém sport

2024.03.21. 15:18

Bajnokok Ligája szereplő lesz

Több frontos harc vár a mádi erőművészre.

Juhász Péter a tavalyi szezon utolsó, visegrádi versenyén.

Forrás: Prémium Média & Sport Management Zrt.

Az idén több külföldi versenyző indul a Prémium Strongman League-, valamint a hazai másodosztályt jelentő PSL Hungary viadalán. A szervezőknek kijut a jóból, ugyanis az elmúlt években remek teljesítményt nyújtott hegyaljai klasszis, Juhász Péter teljesítményének köszönhetően tíz év után hazánkba érkezik az erősemberek Bajnokok Ligája, azaz a Strongman Champions League is.

Több fronton

– A március 23-i sárbogárdi versenyt szintfelmérőnek tartják, nekem címvédőként egyszerű a képlet: újra nyernem kell, hiszen minden más eredményem visszalépés lenne – mondta soron következő kihívásáról a mádi kolosszus, aki tavaly megnyerte a PSL első kiírását, amellyel „mellesleg” negyedszer lett egyéni magyar bajnok. – Jó formában vagyok, a téli holtszezonban több egyéni csúcsomat döntöttem meg. Bízom az elvégzett munkában és mind a PSL-ben, mind a BL-ben helyt akarok állni. Utóbbiról annyit, hogy a 2022-es isztambuli döntőn beszélgettünk először a hazai viadalról és április 27-én az álomból valóság lesz. 

A civilben tiszaújvárosi tűzoltóként dolgozó Juhász Péter idénykezdete csaknem drámai módon zárult, a Bajnokok Ligája finnországi jeges kihívásán azonban súlyos sérülést úszott meg. A Prémium Strongman League idényéből pedig egyelőre négy verseny időpontja ismert: június 8-án Tökölön, 22-én Balatonlellén, július 13-án a szerbiai Adán, 27-én pedig Siófokon mérik össze erejüket Közép-Európa legerősebb tagjai.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!