Bál

2024.01.03. 14:04

Világnagysággal mulatnak Sárospatakon

Sárospatak - Immáron hetedszer írták ki a Bodrog-parti város sportbálját.

A gyerekek tavaly SUSI kitűzővel kedveskedtek az érkezőknek

Fotó: KT

A népszerű SUSI lendülete évek óta töretlen. A 2007-ben alakult intézmény február 17-én, szombaton a sárospataki Árpád Vezér Gimnázium aulájában tartja hagyományos mulatságát, amelyre percek alatt elkeltek a jegyek, így ezúttal is a zempléni településen rendezik majd a vármegye legnépesebb farsangi programját.

Ötkarikás aranyérmes

– Négyszázan leszünk – újságolta kitörő örömmel Belicza János, a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola Egyesület elnöke, aki újra Zsófi József főszervezővel és Majoros Tamás ügyvezető igazgatóval állította össze a műsort. – Vendégeinket a bejáratban pezsgővel várjuk és valamennyiüket kitűzővel ajándékozunk meg. Köszöntőt Aros János polgármester mond, a konferanszié szerepét pedig magam töltöm be. Lesz táncbemutató- és -verseny, tombola, a szerencsések óránként értékes tárgyakat nyerhetnek.

Arra a kérdésre, hogy kit látnak vendégül a sport világából, az elnök így felelt:

– Ezt előre soha nem áruljuk el. A személyét azért tartjuk titokban, hogy fokozzuk a várakozást és felcsigázzuk a jelenlévők érdeklődését. Az biztos, hogy olimpiai bajnokot fogadunk és ennek jegyében máris megindult a találgatás.

Neves sportemberek

A korábbi bálokon többek között részt vett dr. Hegedűs Csaba birkózó és Dunai II Antal labdarúgó olimpiai bajnok, Erdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok és Mocsai Lajos kézilabda mesteredző, szövetségi kapitány, a Testnevelési Egyetem előző rektora is.    

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!