Labdarúgás

2023.11.26. 14:12

Nagy három gólja is kevés volt a DVTK ellen (fotók)

Kétgólos hátrányból állt fel a DVTK tartalék az Újváros elleni, diósgyőri presztízsmeccsen.

Obounet szerezte a diósgyőriek negyedik találatát

Fotó: Koncz Márton

Labdarúgás: NB III Észak-keleti csoport, 17. forduló
Diósgyőri VTK tartalék – Termálfürdő FC Tiszaújváros 4-3 (4-2)
Diósgyőr, 100 néző. V.: Szilágyi S. (Kovács Z., Szabó F.).
Diósgyőri VTK tartalék: Dojcsák – P. Zrnic, Bacsa B., Szamosi Á. (Stavnichuk, 76.), Leshchynskyi (Fekete V., 68.), Obounet (Hetyei, 78.), Gera (Osikov, 46.), Fülöp L., Jurek, M. Zrnic, Demeter M. Edző: Szamosi Tamás.
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Herceg – Oláh B. (Kollár, 66.), Tóth B. (Vajda C., 66.), Vitelki B. (Lehóczki, 83.), Farkas M., Tóth S., Papp F., Varjas L., Nagy D., Ivánka, Valkay (Géringer L., 66.). Edző: Vitelki Zoltán.
G.: Szamosi Á. (23., 26.), M. Zrnic (32.), Obounet (45+1.), ill. Nagy D. (6., 12., 72.).
Jók: az egész csapat, ill. Nagy D., Papp F., Farkas M.
Szamosi Tamás: – Ez egy kaotikus mérkőzés volt, ugyanakkor a csapat erejét mutatja, hogy 0-2-ről visszajöttünk, és megfordítottuk az állást. Nagy győzelmet arattunk, gratulálok a csapatnak. Ez nagyon rendben volt.
Vitelki Zoltán: – Futballozni jöttünk Diósgyőrbe, de falba ütköztünk, és nem feltétlenül az ellenfél jóvoltából. Ha ezt a meccset egy karakteres játékvezető fújja, akkor minimum iksz a végeredménye. 2-0-s vezetésünk után a három bekapott gól a mi figyelmetlenségből adódott, a negyediket viszont egy szabálytalanság előzte meg. Ugyanakkor ezután is volt három-négy lehetőségünk, amivel eldönthettük volna a meccset. A hazaiak pontrúgások után voltak veszélyesek, kidolgozott helyzetük nem volt. Egy góllal viszont többet lőttek, így megnyerték a mérkőzést.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!