Labdarúgás

2023.10.08. 16:54

Tizedszerre nem sikerült

Sorozatban kilenc veretlen bajnoki után maradt pont nélkül a vármegyei NB II-es gárda.

Ternován (fehérben) kezdő volt a Nyíregyháza ellen

Fotó: Dömötör Csaba

Labdarúgás: NB II, 11. forduló

Nyíregyháza SFC – Kolorcity Kazincbarcika SC 1-0 (0-0)

Balmazújváros, 400 néző. V.: Takács T. (Baghy, Dobos).

Nyíregyháza SFC: Fejér – Rjasko, Gengeliczki, Baki – Farkas B., Toma (Tamás O., 75.), Kesztyűs, Nagy B. – Géresi (Kovácsréti, 75.), Nagy D., Gresó (Herjeczki, 59.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.
Kolorcity Kazincbarcika SC: Tóth B. – Szekszárdi M., Heil, Papp M. – Ternován, Csatári, Kártik (Székely K., 86.), Szabó B. (Jurek, 46.), Süttő (Kotula, 46.) – Kurdics (Ádám F., 69.), Pinte. Vezetőedző: Csábi József.
67. perc: Géresi esett el a 16-oson belül Papp M. mellett, a játékvezető büntetőt ítélt. A 11-est Nagy D. a kapu fölé vágta.
79. perc: Hazai jobboldali szöglet után, a 16-oson kívülre pattant a labda, Kesztyűshöz, aki 18 méterről a kapu bal oldalába bombázott, 1-0. 
Sárga lap: Baki (14.), Gresó (70., a kispadon), Kesztyűs (84.), ill. Pinte (65.), Papp M. (70.).
Jók: Toma, Kesztyűs, Géresi, ill. Tóth B., Ternován, Heil. 
Tímár Krisztián: – Noha hosszú labdákkal időszakosan beszorított minket a Barcika, összességében a mi akaratunk érvényesült, mindkét félidőben voltak nagy helyzeteink, már korábban megszerezhettük volna a vezetést. Fokozatosan felőröltük az ellenfelünket, a második félidőben már alig jutott át az ellenfél a térfelünkre és tizenegyes után is megmaradt a tartásunk.
Csábi József: – Az első félidőben kimondottan jól futballoztunk, nem csak védekeztünk, helyzeteket alakítottunk ki. A második játékrész már nem úgy alakult, ahogyan terveztük, jobban ránk erőltette az akaratát a hazai csapat. A kihagyott tizenegyes után úgy gondoltam, hogy meglehetett volna a meccs, de ilyen szép sorozat után nem dőlünk a kardunkba. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!