Helyi sport

2023.09.03. 19:40

A félig üres a pohár esete játszódott le

Labdarúgás: NB II, 7. forduló

Gyirmót FC Győr – KolorCity Kazincbarcikai SC 2-2 (2-1)
Gyirmót, 540 néző. V.: Káprály (Aradi, Kovács G.)
Gyirmót: Hársfalvi – Polgár K. (Szegi, 91.), Hudák D., Csörgő V., Jova B. (Helembai, 73.) – Kovács M., Kovács D. (Kicsun, 60.) – Takács R., Madarász M. (Szőke G., 46.), Medgyes Z. – Pethő B. (Erdei M., 60.) Vezetőedző: Csizmadia Csaba.
KBSC: Tóth B. – Ternován, Szekszárdi M. (Szemere B., 63.), Heil, Papp M., Kotula – Kártik (Ádám F., 77.), Csilus T., Szabó B. (Csatári G., 46.) – Pekár (Kurdics, 77.), Pinte P. Vezetőedző: Csábi József.

4. perc: Medgyes gyűjtötte be a labdát a bal oldalon, majd éles szögből élesen belőtte a kapu elé, a rövid oldalon Takács R. két méterről, a védőjét megelőzve a hálóba lőtt, 1–0.
21. perc: Pekár szabadrúgása után Pethő B. fejéről került a labda a saját kapujának jobb alsó sarkába, 1–1. 
31. perc: Jova vezette a labdát a bal oldalon, majd középre ívelt, Pethő lekészítette a játékszert Madarásznak, aki tíz méterről laposan a kapu bal oldalába lőtt, 2–1. 
53. perc: Medgyes Z. esett el Szekszárdi M. lábában a tizenhatoson belül. A játékvezető szerint a gyirmóti játékos feldobta magát, ezért felmutatta Medgyesnek a második sárga lapot, így kiállította a hazai játékost.
55. perc: Csilus T. beívelése után Kotula lőtte vissza a labdát középre, ahol az egyedül érkező Papp M. két méterről fejelt a kapuba, 2-2.
Jók: Medgyes Z., Jova B., Madarász M., Takács R., ill. Pekár, Csilus T., Papp M.
Csizmadia Csaba: – Egyszerűen nem tudom szakmailag értékelni a meccset. Addig amíg saját magunknak fejelünk gólt, addig ezzel egy vezetőedző ezzel nem tud mit kezdeni. Előnnyel fordulunk, szünet után egy véleményes döntés után már azt kell mondanom, hogy valamiért nagyon húz minket az a bizonyos ág. Tíz emberrel is jobbak voltunk a Barcikaiaknál, mi focizunk, ellenfeleink pedig tördelik a játékot. Nincs szerencsénk.
Csábi József: – Tipikusan az a mérkőzés volt, amelyiken félig üres a pohár esete játszódott le. Kétszer álltunk talpra, nagyon értékes pontot szereztünk egy jó csapat otthonában, viszont a végén megnyerhettük volna a mérkőzést, de sajnálom, hogy nem így történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!