Labdarúgás

2023.08.28. 14:07

Megtelt a vendégszektor az MTK – DVTK-ra!

Az biztos, hogy legalább 680, de inkább ezernél is több piros-fehér drukker lesz az új Hidegkútiban.

A DVTK szurkolók ezúttal is megtöltik az új Hidegkúti vendégszektorát

Fotó: Meder István

A labdarúgó NB I 6. fordulójának egyik rangadóját a két újonc játssza, a tavalyi NB II-es bajnokság aranyérmese, a DVTK csapata a 2022/23-as másodosztályú küzdelmek ezüstérmesének, az MTK Budapest együttesének a vendége lesz. A két gárda szombaton 15.15-től mérkőzik meg Budapesten, az új Hidegkúti Nándor stadionban, mint az élvonalbeli bajnokság két élcsapata. Az első helyen álló diósgyőriek a 4. helyezettnél vizitálnak, és az már most biztos, hogy legalább 680 piros-fehér drukker támogatja majd a helyszínen a DVTK-t. Ugyanis a vendégszektor megtelt.
Vasárnap reggel még 308 szabad hely volt a 680 fős vendégszektorban, 24 órával később pedig már egy sem. Ami azt jelenti, hogy a mérkőzés napján a vendégpénztárak nem nyitnak ki. 
Az MTK Budapest megkeresésünkre azt a tájékoztatást adta, hogy további vendégjegyeket nem hoznak forgalomba.
Ami nem jelenti azt, hogy mindössze 680 diósgyőri drukker lesz jelen az összesen 4953 férőhelyes új Hidegkúti Nándor stadionban, ugyanis a Budapesten élő, fővárosi lakcímmel rendelkező, Miskolcról elszármazott DVTK szurkolók jegyet válthatnak a hazai szimpatizánsok számára fenntartott helyekre.
Érdekesség, hogy a két csapat legutóbbi, ugyanitt lejátszott bajnokiján is megtelt a vendégszektor, az NB II csúcsrangadóját, az MTK Budapest – DVTK meccset (4-2), – amelyen a fővárosi gárda időlegesen visszaelőzte a Diósgyőrt a tabellán, – 2023. március 13-án, 3255 néző látta élőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!