Labdarúgás

2023.08.26. 21:55

A várdai edző elmondta, mi volt a különbség a két csapat között

Gerliczki Máté szerint a második félidőben működött az, amit megbeszéltek.

Gerliczki Máté

Fotó: Koncz Márton

A DVTK - Kisvárda MG (2-0) NB I-es labdarúgó mérkőzés után Gerliczki Máté, a várdaiak megbízott edzője, így értékelte a meccset: 
– Az első félidőben próbáltuk megszervezni a védekezésünket, hogy az rendben legyen, tanulva a debreceni mérkőzésből, ami ennek ellenére is hagyott némi kívánni valót maga után, mert többször is sikerült megbontania a Diósgyőrnek a két szélünket. A szünet után arra törekedtünk, hogy kezdjük magasabban a védekezésünket, lényegesen magasabban, és játsszunk agresszívebben, használjuk a szélső játékosainkat, mind a két oldalon, és forgassuk tovább a játékot, mert meglesznek a lehetőségeink, továbbá támadjuk a területeket, a szabadon hagyott területeit a Diósgyőrnek. Úgy gondolom, hogy ez mindenképpen működött, hiszen volt több elég komoly helyzetünk, lehetőségünk. Így utólag azt lehet mondani, hogy annyi volt a különbség, hogy a Diósgyőr az első félidőben a több helyzete közül kettőt kihasznált, mi pedig a második félidőben, a sok helyzetünkből nem lőttünk egy gólt sem. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!