Vármegyei II. osztály Észak csoport

2023.06.10. 21:48

"Mire véget ér a nap, mire újra megvirrad, messze járok már, hívnak az országutak." 

Vármegyei II. osztály Észak csoport, 30. forduló:

Fotó: Shutterstock

Boldva  – Sajóvámos 0-1 (0-1)

Boldva, 150 néző. V.: Kujbus.

Boldva: Nyíri D.  – Csáki, Rácz, Magyar, Hudi, Horváth R., Farkas, Horváth I., Ruszó (Hevele), Nyíri Zs. (Kolompár), Szinai (Kertész). Edző: Nyíri Zsolt.

Sajóvámos: Török – Csizmár, Kalmár, Fejes, Koncsol, Illés T., Mohácsi, Tóth B., Hozdik, Illés G., Iván K. Elnök: Tóth Barnabás.

G.: Illés G. Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Nyíri Zsolt:  – Sajnos ma is kikaptunk, de mégis büszke vagyok a helyi fiatalokból álló csapatomra, akik a sportszeretet miatt hétről-hétre szabadidőt, energiát és pénzt nem sajnálva próbáltak megtenni mindent Boldva szurkolótáborának szórakoztatására. Bízom egy eredményesebb folytatásban, aminek én már nem leszek részese, hiszen fájó szívvel befejezem a boldvai sporttal kapcsolatos tevékenységemet.  

Tóth Barnabás:  – Köszönjük az Önkormányzat egész éves támogatását. Ezen kívül mindazok segítségét, akik valamilyen formában támogatták a sportkört. Köszönjük szurkolóink biztatását és azoknak  a játékosoknak a teljesítményét, akik becsülettel végig játszották a bajnokságot.

Onga  – Sajószentpéter 1-6  (0-2) 

Onga, 100 néző. V.: Kálló Zs. 

Onga: Tóth R.  –  Szabó Z., Bóta, Száva (Galamb), Barta (Ruszó), Kleine, Nagy D., Szakáczki, Vécsey, Tóth M., Horváth N. Edző: Tóth Richárd.

Sajószentpéter: Bartók  –  Balázs T., Kovács A. (Képes), Bálint Cs., Nahaj (Bodnár), Nagy B., Molnár Á., Bodzás, Márton M., Taskó, Orosz. Csapatvezető: Soltész Imre. 

G.:  Szakáczki, ill. Márton M. (2), Molnár Á., Orosz, Balázs T., Bodzás. Jók: senki, ill. senki.

Tóth Richárd:  – Megérdemelt vendég győzelem. Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik bármilyen formában hozzájárultak ahhoz, hogy a magunk szintjén előre lépjünk ebben a bajnokságban. Száva Renátónak kívánjuk, hogy új állomás helyén sikeres legyen!

Soltész Imre:  – Az szezonzáró mérkőzésen két sportszerű csapat találkozott, amin sikerült begyűjtenünk a 3 pontot. Köszönjük minden támogatónknak az  egész éves segítséget!         

Mályinka  – Varbó 3-2 (0-0)

Mályinka, 50 néző. V.: Fercsák. 

Mályinka: Pál I.  –  Pál-Kutas, Kakuk, Bari K. (Krivácsi), Tiba, Fejes, Germuska, Szemere, Csipke (Schveiczer), Sebők, Tamás G. Csapatvezető: Pál István.

Varbó: Bodnár  –  Goda, Horváth D., Kovács Á., Szabados (Pálinkás), Szabó M., Szikszai (Bacsó), Sári, Varga Zs., Oláh(Nyeste) , Kolompár (Tóth D.).  Edző: Dankó Máté. 

G.: Bari K., Kakuk (11-es), Germuska,  ill. Horváth D., Sári.  Jók: az egész csapat, ill. senki.

Pál István:  – Örülünk, hogy vége a bajnokságnak mert már nagyon nehéz volt a vége. Köszönjük polgármester úrnak a támogatását és aki bármilyen formában segítette a csapat munkáját.    

Dankó Máté: – Köszönjük Czakó Norbert polgármester úrnak és az Önkormányzatnak az egész éves támogatását. Szertárosunknak  Gabriellának a munkáját. A mai mérkőzésről csak annyit: saját magunkat vertük meg...   

Edelény – Szendrő 8-2 (4-0)

Edelény, 250 néző. V.: Füleki.

Edelény: Molnár M.  –  Jancsurák, Balogh I., Nadanicsek P., Juhász, Kótai, Hegedüs, Boros, Kovács G., Mészáros, Bodnár. Edző: Rákos Attila.

Szendrő: Kalocsai  –  Ádám J.,  Ádám R., Ádám A., Beri E., Beri A., Ádám I., Lakatos,  Beri L., Kiss G., Dányi. Csapatvezető: Szaniszló Richárd. 

G.: Boros (2), Mészáros, Hegedüs, Kovács G., Juhász, Nadanicsek J., Táncos, ill. Ádám A., Beri E.  Jók: Boros (a mezőny legjobbja) és az egész csapat,  ill.  Ádám I., Ádám A., Beri A., Beri E. 

Rákos Attila:  – Köszönjük  Szendrő sportszerű viselkedését, hogy nem voltak ünneprontók és megtiszteltek, hogy kiálltak ellenünk. Köszönjük az Önkormányzat és minden támogatónk belénk vetett bizalmát. Bajnok az Edelény és pont! Ezt a kétkedőknek üzenem!  

Szaniszló Richárd:  – Csúnya lett a dupla búcsú, de állva haltunk meg! Ilyen összeállításban is. Gratulálok edelényi barátainknak a bajnoki címhez. Sok sikert nekik megyei I-ben!         

Rudabánya – Izsófalva 2-4 (0-3)

Rudabánya, 100 néző. V.: Fülöp N. 

Rudabánya: Gyuró  –  Kálló J. (Stefán), Kálló L. (Beri R.),  Mida (Galicza), Glonczi, Beri V., Ádám M. (Buku), Ádám L., Dániel M., Béres, Rémiás. Edző: Bezsilla Zoltán.  

Izsófalva: Rézműves E. – Szaszin (Szegedi), Rézműves J., Kovács G., Járdánházy, Nyíri, Strekáf (Bukovenszki), Kovács I., Lehel (Bálint Zs.), Bihari, Filkóházi. Csapatvezető: Barnóczky Attila.

G.: Beri V., Ádám L., ill. Filkóházi, Kovács G., Rézműves, Nyíri (11-es). Jók: az egész csapat, ill. senki.

Bezsilla Zoltán: – A mai mérkőzésen követtünk el egyéni hibákat, de összességében elégedett vagyok. Jól küzdöttünk és néha még fociztunk is. Köszönjük az Önkormányzat egész éves támogatását, de a rudabányai egyesület továbbra is Vincze Sándornak köszöni munkáját,  amit bele fektet ebbe.    

Barnóczky Attila:  – Az első félidőben teljesen más csapat játszott, mint a másodikban, lehet el is könnyelmüsködtük egy kicsit. A lényeg, hogy győzelemmel zártuk a szezont. Szeretném megköszönni az Önkormányzat és támogatóink egész éves segítségét.         

Parasznya – Szikszó 6-1 (3-0) 

Parasznya, 80 néző. V.: Csikai.

Parasznya: Péter G. – Kovács B., Bortnyák, Gulyás (Kovács B.), Csák, Mészáros,  Mezőssy, Sikur, Demkó (Nagy K.), Illovai, Dorogi (Csiger). Edző: Bodnár József.

Szikszó: Czimbalmos P.  – Czimbalmos D., Szita, Szobota, Hallgató, Nánási B., Szűcs, Faludi, Varga Zs., Vaszil, Mikó (Nánási J.). Edző: Ártim Csaba. 

G.: Demkó (2), Mezőssy, Bortnyák, Mészáros, Nagy K., ill. Vaszil. Jók:  az egész csapat, ill. mindenki.

Bodnár József:  – Köszönöm Szögedi Tamásnak és Hegedüs Lászlónak az elmúlt nyolc évet. Természetesen meghajlok azon játékosok előtt, akik kitartottak az utolsó töltényig és megszerezték az ezüstérmet. Gratulálok az Edelény bajnoki címéhez. Mire véget ér a nap, mire újra megvirrad, messze járok már, hívnak az országutak. Köszönjük az önkormányzat és szponzoraink támogatását. Ez az ezüstérem annyira az övék is mint a miénk, hiszen jóban-rosszban kitartottak  mellettünk. Együtt sírtunk, együtt nevettünk!  

Ártim Csaba:  – Köszönjük Szikszó Város Önkormányzatának a támogatást, a focit szerető szurkolók felajánlásait és egész éves biztatását. Gratulálunk Parasznyának az ezüstéremhez! 

Szirmabesenyő – Aszaló 3-1 (0-0) 

Szirmabesenyő, 100 néző. V.:  Nagy L.

Szirmabesenyő: Stefán D. (Kokas) – Stefán M., Bári, Raduly, Erdei (Simon), Lukács A. (Ártim), Nagy G., Nyíri, Juhász, Mády (Balázs Á.), Varga Á. (Fehér). Edző: Konczvald István.

Aszaló: Kiss B.  –  Ruszó, Erdélyi, Lázi L., Lakatos, Bódi K., Balogh T. I. (Ónodi),  Ganyi, Márton J., Vadász (Glonczi), Lázi Gy. Csapatvezető: Szabó László.    

G.: Nagy G., Balázs Á., Ártim, ill. Erdélyi.  Kiállítva:  Stefán M. (79.), ill,. Erdélyi (58.) Jók: ill.

Konczvald István:  –  Köszönöm a feleségemnek és a gyermekeimnek, hogy támogattak a sportbeli céljaim elérésében és nélkülöztek, így 2 év alatt 2 dobogós helyet tudtunk szerezni Szirmabesenyőnek. A 2. és a 3. hely megvolt, a dobogó felső foka hiányzik csak, amiért mindent meg fogunk tenni a következő szezonban. Köszönjük Bodnár Krisztián polgármester, a szponzorok és az egész település támogatását. Köszönöm a játékosaimnak a mai mérkőzéshez és az egész évhez való hozzáállását. Biztosan állíthatom, hogy mi vagyunk a legjobb közösség a megyében. Hajrá SZISE!

Szabó László:  – Az edelényi meccs óta a csapat komatózis állapotában leledzik, de mivel az élet X-re játszik ez remélem nem csak a csapatunkra igaz. Köszönöm az önkormányzat és támogatóink egész éves segítségét. A jövővel kapcsolatban komoly döntések várnak ránk. Szép nyarat a megye foci társadalmának!      

A Borsodnádasd visszalépése miatt a Sajósenye szabadnapos volt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!