Vármegyei II. osztály Kelet csoport

2023.06.10. 20:47

„Annyi minden történt, hogy könyvet lehetne írni róla”

A labdarúgó vármegyei II. osztály Kelet csoportjának, 30. fordulóját szombaton rendezték meg.

Fotó: Vajda János

Pácin SE – Pálháza FC   4-4 (2-1)

Pácin, 150 néző. V.: Balázsi.

Pácin: Sütő – Dakos, Horváth N. (Lakatos R.), Gönczi (Terjék), Kállai, Petró, Hogya, Matisz, Lukács, Góré, Darmos (Fodor). Edző: Paronai Tamás.

Pálháza: Várhomoki – Erdei, Farkas T., Szabó I., Farkas J., Nagy P., Kubosi, Dandás (Hoffman), Kovács N., Kol, Behina. Elnök: Kovács Barnabás.

G.: Petró (2), Kállai, Gönczi, ill. Kovács N., Farkas J., Kol, Behina.

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Paronai Tamás: – Köszönöm Szabó Laci barátomnak és Czinke Csabának az egész éves segítséget. Gratulálok a csapatomnak a negyedik helyezéshez, erőn felül teljesítettünk. A mai meccset a játékvezetői hármas alkalmatlansága miatt nem tudtuk megnyerni.

Kovács Barnabás: – A szezon legjobb játékát nyújtva helyzetek sokaságát dolgoztuk ki. Csak a szerencsén múlt, hogy nem tudtunk nyerni. Gratulálok a csapatomnak és kellemes nyarat kívánok mindenkinek.

Garadna-TSC – Karcsai LSE     6-5 (4-4)

Garadna, 100 néző. V.: Balogh.

Garadna: Feka Á. – Feka D. (Krajcz), Gregó (Kovács B.), Sabján, Molnár M., Bujnóczki, Szabó M., Szaniszló, Molnár D., Szakálos, Orosz. Edző: Berencsi László.

Karcsa: Horváth Z. – Váradi, Kellős, Egyed, Kovács D., Gáspár, Kovács M., Kovács K., Bodnár, Kaskó, Dócs. Elnök: Milinki László.

G.: Szakálos (2), Sabján (2), Gregó, Molnár D., ill. Kovács M. (2), Gáspár, Egyed, Dócs (11-esből).

Jók: Orosz (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Horváth Z., Kovács M., Bodnár, Dócs.

Bujnóczki Máté, elnök: – Idén nem úgy sikerült a szereplésünk, ahogy elterveztük, de mindezek ellenére nagyon köszönjük a segítséget ehhez a bajnoki évhez az önkormányzatnak, Kis Bélának, Németh Gábornak, Bujnóczki Illésnek, Orosz Istvánnak, Pipoly Istvánnak és Hidi Kálmánnak. Reméljük, hogy a 25 éves jubileumunk nem itt fejeződik be.

Kovács Dávid, csapatkapitány: – Köszönjük mindenkinek, akik valamilyen formában segítették a csapatot ebben a szezonban.

Taktaharkány SE – Erdőhorváti SC    1-1 (0-1)

Taktaharkány, 150 néző. V.: Belicza.

Taktaharkány: Tiszai – Radics R., Bokor J. (Pap), Nagy Viktor, Horváth Á., Vadász, Vadászi, Horváth G. (Tímár), Ötvös (Balogh F.), Tóth L., Budai (Nagy Vencel). Edző: Vojnár István.

Erdőhorváti: Olajos – Orosz M., Tóth D., Balogh M., Petró D., Kazsimér, Orosz B., Dókus (Czibóka R.), Orosz F. (Czibóka N.), Fedor, Szentpéteri (Fekete). Edző: Dávid Tamás.

G.: Balogh F., ill. Tóth D.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Vojnár István: – A sors igazságtalansága lett volna, ha ezen a mérkőzésen kikapunk. Egy gyenge őszi szezon után egy jobb tavaszi teljesítményt sikerül elérnünk. Köszönjük az önkormányzat és a polgármesterünk egész éves támogatását, és a szurkolóinknak a biztatást.

Kazsimér Bence, csapatvezető: – Sajnálom, hogy az idén csak az ezüst jut nekünk, ugyanis ez a fiatal csapat a teljesítménye és hozzáállása alapján többet érdemel. Ezúton köszönjük dr. Sándor Józsefnek és a Fémalk Zrt.-nek a támogatást. Végül szeretném megköszönni a vezetőség bizalmát, hogy az utolsó két meccsen engem bíztak meg a csapat irányításával.

Mezőzombor FC – Sárospataki TC      1-2 (0-2)

Mezőzombor, 120 néző. V.: Bodnár.

Mezőzombor: Czakó – Klenyár A. (Balogh A.), Taksás (Nagy D.), Ónodi, Balogh M. (Lukács), Vadász, Lakatos J., Kovács A., Kovács M. (Juszku), Lukács, Tóth L. Edző: Balogh András.

Sárospatak: Molnár D. – Petercsák B., Petercsák M., Balogh M., Bacsi (Sánta), Budai, Váradi I. (Dimov), Pájer (Zsiga), Szakács, Fodor, Solymosi. Edző: Zsófi József.

G.: Lakatos J., ill. Budai, Fodor.

Jók: Vadász, ill. az egész csapat.

Balogh András: – Annak ellenére, hogy nem tudtuk itthon tartani a három pontot egy nagyon jó mérkőzést játszottunk. Gratulálok a csapatnak és további sok sikert a Sárospataknak. Köszönjük a jó játékvezetést.

Kovács Gábor, szakosztályvezető: – Köszönjük az egész éves támogatást mindenkinek, aki a csapat mellett állt.

Mád FC – Szerencs VSE   1-9 (0-3)

Mád, 50 néző. V.: Tóth II T.

Mád: Koroknai – Simon, Varga K. (Vámosi), Czentnár, Godzsák, Szűcs, Jakab (Azari), Juhász I., Ladinszki, Ruszkai, Spéder. Edző: Szűcs Ádám.

Szerencs: Tóth M. – Suller (Zimányi), Kiss M., Matolcsi (Haushel), Szabó Zs. (Dovák), Tímár (Margitai), Ternyik, Fazekas, Tóth T., Kovács M., Szabó L. (Kiss K.). Edző: Nagy László.

G.: Spéder, ill. Kiss M. (3), Dovák (2), Szabó L. (11-esből), Ruszkai (öngól), Ternyik, Fazekas.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Szűcs Ádám: – Minden sportbarátunknak jó pihenést és kellemes nyarat!

Nagy László: – Sikerült szépen búcsúzni ettől a szezontól, ahol annyi minden történt, hogy könyvet lehetne írni róla. Sajnálom, hogy a három éven amióta én irányítom a csapatot nem sikerült érmet szereznünk, de ilyen ez a sport. Köszönjük az önkormányzat egész éves stabil támogatását, a hazai csapatnak pedig a vacsorát. Jó pihenést mindenkinek!

Megyaszó KSE – Tiszaladány KSIE     4-3 (1-2)

Megyaszó, 100 néző. V.: Németh.

Megyaszó: Ujj – Szilasi M., Horváth Sz. (Tokaji), Bodnár Zs. (Farkas), Balogh Zs. (Balogh J.), Katona (Szabó J.), Radics N. (Mogyoró), Kajtár, Sikorszki, Radics A., Terhes. Edző: Szilasi Dezső.

Tiszaladány: Farkas (Bódi T.) – Kiss T., Lakatos R., Liszkai, Szükösdi, Szabó B., Csillik, Anderka, Juhász, Bódi M., Bódi T. Edző: Liszkai Attila.

G.: Szilasi M. (2, egyet 11-esből), Katona, Horváth Sz., ill. Bódi M., Anderka, Farkas (öngól).

Jók: Szilasi M. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Szükösdi, Kiss T.

Szilasi Dezső: – Izgalmas mérkőzésen 0-2-ről fordítottunk a bajnok ellen. A négy gól mellett két lesgól, kapufa és sok kihagyott helyzet, úgy érzem megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, a Tiszaladánynak pedig a bajnoki címhez!

Liszkai Attila: – Egy pár ember nem vette komolyan és ez lett a vége. Jó volt a játékvezetés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!