Labdarúgás

2023.05.09. 12:00

A ,,kannibálok" is ott lesznek Diósgyőrben

Így tervezik a vasárnapi bajnokavatót az Andrássy úton.

ÉM

Vasárnap, május 14-én játssza idei utolsó hazai bajnoki mérkőzését (az ellenfél az ETO FC Győr lesz) a Diósgyőri VTK csapata, amely már bajnokként feljutott az NB I-be.

A klub tájékoztatása szerint 14 órától sztárfellépők alapozzák meg a hangulatot a stadion melletti színpadon, és a buli a mérkőzés és a díjátadó ünnepség után is folytatódni fog - tudta meg a Boon.hu.

14 és 16 óra között fellép Kiss Kevin, a 2022-es X-Faktor 2. helyezettje, és érkezik az Animal Cannibals, akiket biztosan senkinek nem kell bemutatni.

A Győr találkozó lefújása után a stadionban a csapat átveszi a bajnoki címért járó aranyérmeket és a serleget, majd az éremátadás után a stadion melletti színpadon 19:30-tól buli kifulladásig az Ildi Riderrel!

Természetesen nem csak a klub, hanem az Ultras Diósgyőr is készül néhány látványelemmel, de ez - ahogy mindig - maradjon egyelőre meglepetés.

A programok csak meccsjeggyel látogathatók, melyek megvásárolhatók a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is!

A stadionon kívül az ingyenes családi programok 14 órakor kezdődnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!