röplabda

2020.09.15. 08:00

Hétvégi röplabda eredmények

A DVTK-Fux és a Vegyész RC is pályára lépett egy-egy felkészülési tornán, a Miskolci VSC pedig a női röplabda Magyar Kupa 16 közé jutásért mérkőzött meg.

DVTK-Fux vs. MÁV Előre-Bericap női röplabda

Forrás: Illusztráció

Fotó: Vajda János

Női röplabda Magyar Kupa

A 16 közé jutásért, 1. mérkőzés

BVSC-Zugló – Miskolci VSC 3:0 (18, 24, 23)

Budapest, 50 néző. V.: Mocsnik, Varjasi.

Miskolci VSC: Braun, Szikora, Fülöp, Kerepesi, Bagi, Papp. Csere: Czipa (liberó), Kovács D., Barna. Edző: Kerekes Attila.

A visszavágót pénteken 18.00-tól Miskolcon játsszák.


Női röplabda felkészülési torna

A Diósgyőri VTK extraligás női röplabdacsapata a múlt hét végén Székesfehérvárott a Dévényi Tibor-emléktornán szerepelt. A csapat a kétnapos rendezvényen, szombaton az NB I. ligás Gödöllői RC, majd az extraligás MTK Budapest ellen lépett pályára, vasárnap pedig a házigazda, szintén NB I.-es MÁV Előre volt a mérkőző fél. Fehérvárra még nem utazott el a csapattal a piros-fehérek új légiósa, az amerikai Horton, de remélhetőleg a legközelebbi edzőmeccseken, a pénteken és szombaton sorra kerülő nyíregyházi tornán már ő is részt vesz.

A DVTK múlt hét végi eredményei:

Diósgyőri VTK – Gödöllői RC 3:2 (20, -21, -25, 24, 14)

Diósgyőri VTK: Mészáros, Kovács E., Szajkó, Beddingfield, Kundrák, Kiss E. Csere: Bertók (liberó), Dömsödi (liberó), Egri, Sitku. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

Diósgyőri VTK – MTK Budapest 1:3 (-15, -23, 20, -22)

Diósgyőri VTK: Sitku, Kovács E., Kiss E., Egri, Kundrák, Szajkó. Csere: Dömsödi (liberó), Bertók (liberó), Mészáros, Beddingfield. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

Diósgyőri VTK – MÁV Előre Bericap 0:3 (-20, -19, -23)

Diósgyőri VTK: Sitku, Kovács E., Kiss E., Egri, Kundrák, Szajkó. Csere: Bertók (liberó), Dömsödi (liberó), Beddingfield, Mészáros. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

A torna végeredménye:

1. MTK Budapest

2. MÁV Előre Bericap

3. Gödöllői RC

4. Diósgyőri VTK


Férfi röplabda felkészülési torna

A Vegyész RC Kazincbarcika extraligás férfi röplabdacsapata a múlt hét szombaton a fővárosban négycsapatos felkészülési tornán szerepelt, ahol a meccsek egyaránt háromszettesek voltak. A barcikaiak a két NB I. ligás együttes, a házigazda Kistext SE és a székesfehérvári MÁV Előre Bericap elleni meccsek után az extraligás budapesti gárda, a Pénzügyőr SE ellen léptek pályára. A tornán a Vegyész egyedül a megfázással küszködő Simkóra nem számíthatott. A tervek szerint a barcikai együttes szerdán 12.30-tól Kecskeméten, a Kecskeméti RC ellen tartja a bajnoki főpróbát, az Extraliga 2020/21-es évadjának első tétmeccse, a Dunaferr SE elleni, szeptember 27-i idegenbeli találkozó előtt.

A VRCK szombati eredményei:

MÁV Előre Bericap – Vegyész RC Kazincbarcika 1:2 (-13, 17, -15)

Vegyész RC Kazincbarcika: Páez, Juhász P., Ciupa, Budai, Péter M., Árva. Csere: Dudás (liberó), Bibók, Földes, Csizmadia. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

Kistext SE – Vegyész RC Kazincbarcika 1:2 (-19, -24, 17)

Vegyész RC Kazincbarcika: Páez, Juhász P., Ciupa, Budai, Péter M., Árva. Csere: Dudás (liberó), Bibók, Földes, Csizmadia, Együd, Tóth K. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

Pénzügyőr SE – Vegyész RC Kazincbarcika 3:0 (16, 19, 21)

Vegyész RC Kazincbarcika: Páez, Juhász P., Ciupa, Budai, Péter M., Árva. Csere: Dudás (liberó), Bibók, Földes, Csizmadia, Együd, Tóth K. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

A torna végeredménye:

1. Pénzügyőr SE

2. Vegyész RC Kazincbarcika

3. Kistext SE

4. MÁV Előre Bericap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!