megyei I.

2020.08.23. 21:31

„Jól alkalmazkodtunk a mély talajhoz, próbáltuk játszani a focit”

A labdarúgó megyei I. osztály 2. fordulójában vasárnap egy meccset játszottak.

20191103 Felsőzsolca fotó: Kozma István KI Észak Magyarország Felsőzsolca - Nyékládháza , megye I. labdarúgó mérkőzés.

Forrás: ÉM

Fotó: Kozma István

Nyékládháza – Felsőzsolca 2-6 (2-2)

Nyékládháza, 300 néző. V.: Jakab.

Nyékládháza: Zselenák – Gáll (Böszörményi), Varga K., Bodnár, Stumpf (Zsadányi), Eperjesi, Tóth M. (Lengyel), Nagy B., Bóna (Hajdu), Banu, Szegedi (Koren).

Edző: Tóth Rajmund.

Felsőzsolca: Galambvári – Kupcsik, Lippai, Varga L., Hadházi (Szentpéteri), Kovács Sz., Molnár (Agárdy), Burka (Csattos), Illés (Sebestyén), Csendom (Proczner), Dlehány. Edző: Szala Ákos.

G.: Burka (öngól), Stumpf, ill. Kovács Sz. (3), Csattos (2), Molnár.

Jók: az egész csapat, ill. Illés, Dlehány, Csattós, Kovács Sz.

Tóth Rajmund: – Hetven percig méltó ellenfelei voltunk a nagyon jó Felsőzsolcának, lehet ennyi alapból van a két csapat között, de ma úgy érzem kis szerencsével és a ziccerek értékesítésével akár pontot is szerezhettünk volna. Büszke vagyok a csapatomra és kívánom a Zsolca érje el a célját a bajnokság végén.

Szala Ákos: – Jól alkalmazkodtunk a mély talajhoz, próbáltuk játszani a focit. Nem volt könnyű dolgunk a végig lelkes hazaiak ellen, az eredmény kicsit túlzó, de a végén teljesen felőröltük az ellenfelet. További sok sikert a Nyékládházának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!