Helyi sport

2018.11.06. 14:19

MVLC: A Debrecen ellen a négyért

Miskolc - Idegenben kezdi majd a negyeddöntős csatát a PannErgy-MVLC gárdája.

Miskolc - Idegenben kezdi majd a negyeddöntős csatát a PannErgy-MVLC gárdája.

A Magyar Vízilabda Szövetségben hétfőn elkészítették a férfi Magyar Kupa negyeddöntőjének párosításait. Amint az ismert, megyénk képviselője, a PannErgy-Miskolci VLC csapata a szegedi selejtezőből jutott tovább a nyolc közé, másodikként a Ferencváros mögött. A hétfői párosítás során nem volt kiemelés, mindenki kaphatott mindenkit, ez alapján az alábbi párok alakultak ki: Debreceni VSE – PannErgy-MVLC, Budapest Honvéd – BVSC-Zugló, Szolnoki Dózsa – A-Híd OSC-Újbuda, ZF Eger – FTC Telekom.

Szombaton bajnokit

A debreceniek az egri csoportból léptek tovább másodikként, megverték a Szentest és a KSI-t, döntetlent játszottak a Szombathellyel és kikaptak a házigazda ZF-től. Az első mérkőzést november 17-én, szombaton Debrecenben, a visszavágót november 18-án, vasárnap a dr. Kemény Dénes városi sportuszodában rendezik. A két gárda szombaton, november 10-én éppen egymás ellen vív bajnoki találkozót a Hajdúságban.

ÉM-MI


[related-post post_id="4038448"]

[related-post post_id="4037535"]

[related-post post_id="4032995"]

[related-post post_id="4031002"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!