Miskolci Nemzeti Színház

2020.05.25. 15:30

Emlékezetes előadások évada zárul hamarosan

Végéhez közeledik a Miskolci Nemzeti Színház 2019–2020-as szezonja.

A legkisebb boszorkány

Forrás: ÉM

Nem úgy ér véget, ahogyan a tervezésekor várta a színház művészeti vezetése és a közönség – közbeszólt a koronavírus-járvány, ami miatt három készülő előadás próbáit kellett félbeszakítani a premiert megelőzően.

Egymásba érve

Ha ezúttal minden jól alakul, a napokban újraindult próbaidőszak meghozhatja az eredményét. Igaz, arról egyelőre nincs hír, mikor láthatja majd a nézőközönség a Gépnarancs című táncjátékot, a Francia rúdugrás és a Szerelmes Shakespeare című színpadi műveket, de a színház közleményéből tudott, hogy a nyár egy része is a következő évadra készülődés jegyében, próbákkal telik majd. Napokon belül pedig online sajtótájékoztatón jelentik be, hogy mit tartogat a 2020–2021-es szezon.

Az Észak-Magyarországnál és a Borsod Online-nál arra készülünk, hogy segítsünk mérlegre tenni az évadnak azt a részét, amelynek lehetett és volt is közönsége.

A hagyományainkhoz híven ezúttal is színházbarát olvasóink segítségét szeretnénk kérni annak eldöntésében, hogy a Miskolci Nemzeti Színház társulatának mely tagja kapja a 2019–2020-as szezonban az évad színésze címet, és melyik legyen az évad előadása.

Már most szeretnénk jelezni: a kiadónk alapította elismerés nem szakmai díj, hanem a közönség szeretetének megnyilvánulása.

A szavazás a terveink szerint a Borsod Online felületén történik majd. A részletekkel várhatóan napokon belül jelentkezünk. Addig is jó szívvel ajánljuk az évad színházi bemutatóinak képeit.

(A borítóképen: Rusznák Adrienn és Horváth Alexandra A legkisebb boszorkány című mesejátékban)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában