Gazdit keresnek

2024.04.03. 09:30

Tetszik valamelyik kutyus? Akár haza is viheti!

A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe.

Bonnie is gazdit keres, már nagyon várja, hogy valaki hazavigye

Fotó: MÁSA

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Barnuska még tavaly nyáron került Miskolci Állatsegítő Alapítványhoz, borzasztó csúnya lábtöréssel és bőrbetegséggel. Sajnos a lábát amputálni kellett, de Barnuskát ez semmiben sem gátolja: imád szaladgálni, labdázni, sőt még ásni is tud egy lábbal! Barnuska körülbelül 2 éves, ivartalanított kutyus.

Barnuska

 



Zója 2,5 év körüli, kistestű, ivartalanított nőstény. Lakásban tartásra ideális, emberközpontú, kutyakompatibilis kutyalány. Szépen sétál pórázon, akár családi kutyának is szuper választás lenne.

Zója

Bonnie 1,5 éves nagyon kedves, ivartalanított nőstény kutya. Eleinte picit félénk az idegenekkel, de hamar oldódik. Közepes termetű, a benti-kinti tartás neki a legideálisabb. Kutyákkal nagyon barátságos, játékos. 

Bonnie


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában