Gazdit keresnek

2024.03.24. 11:00

Kiskutyát keresne? Ő is lehet az új kedvenc!

A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe a MÁSA.

Így mosolyogna Monty egész nap, ha végre gazdis lenne

Forrás: MÁSA

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Dió fiatal, nagyon kedves ivartalanított kutyalány. Az emberekkel kedves, alázatos, de túlárad benne a szeretet és ettől bepörög, ugrál. Kisebb közepes termetű, akár lakásban is tartható. A szobatisztaságra időt kell szánni, bár már a menhelyen is majdnem szobatiszta, ha teheti, nem a kennelben végzi el a dolgát.

Dió

Monty is visszahozott kutyus, ő 2 évig volt gazdás kutya. Monty kan és ivartalanított. Nagyon kedves, ahogy a fotón is látható, gyönyörű mosolya van. Más kutyákkal is kedves, barátságos. Közepes termetű, de csak lakásban tartásra nem ajánljuk, mert nagy a mozgásigénye.

Monty

Félix fiatal, 1 év alatti ivartalanított kan kutya. Nagyon okos, kedves, emberközpontú kutyus. Szüksége van arra, hogy tanítsák, feladatokat kapjon. Más kutyákkal játékos, barátságos. 2 hónapja örökbe fogadták, de most visszakerült, mert az örökbefogadó elköltözött, és nem vitte magával.

Félix


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában