boon.hu video

2024.04.23. 21:30

Miskolcra látogat az „Ez az a nap!” program (fotókkal, videóval)

Kiemelt fellépője Chris Tomlin, a modern gospel egyik legismertebb képviselője lesz.

A DVTK stadionban rendezték meg a rendezvényt

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

A teltházas budapesti Puskás Aréna és a debreceni Nagyerdei Stadion után idén június 1-én a miskolci DVTK Stadionban rendezik meg a nagyszabású keresztény zenei eseményt – mondta el László Viktor, az esemény főszervezője a keddi sajtótájékoztatón. Veres Pál polgármester köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy Miskolc is bekerült az eseménysorozat helyszínei közé.

Folytatják a sikersorozatot

A 2000-es évek eleje óta zajló rendezvénysorozat kiemelt fellépője ebben az évben Chris Tomlin, a modern gospel egyik legismertebb képviselője lesz. A már Grammy-díjjal is elismert amerikai énekes-dalszerző világszerte több millió lemezt adott el, és az elmúlt évtizedekben a keresztény zenei mozgalom egyfajta szószólójává vált. A Time magazin egyenesen a legtöbbet énekelt előadóként jellemezte, ami nem csoda, hiszen olyan dalait, mint a How Great Is Our God (Mily nagy Istenünk) és az Our God (Nincs más Isten) Magyarországon is jól ismerik az egyházi közösségekben. A műsorban a magyar keresztény könnyűzene jeles képviselői is színpadra lépnek, úgy, mint Pintér Béla, Tibes, Pajor Tamás, Csiszér László, az Agapé Worship, az EMaBISz Worship, a Magyar Continental Singers, valamint Timothy&Tretí deň Szlovákiából. A zene mellett az Ez az a nap! hagyományaihoz híven idén is kiemelt hangsúlyt kap az igehirdetés és a felekezetközi közös imádság a nemzetért és egész Európáért – tudta meg portálunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában