Osztrák szakkiállításon jártak

2024.03.24. 20:18

A világ egyik legnagyobb vásárán "szakmáztak"

Az energiahatékonyság volt a témája az osztrák rendezvénynek.

A szakkiállításon

Forrás: BOKIK

Kiállításlátogatáson vettek részt az ausztriai Welsben vármegyénk 12 vállalkozásának szakemberei március elején a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) szervezésében. A WEBUILD Energiesparmesse 2024 elnevezésű rendezvény megtekintése a „Szövetségben a Vállalkozókkal” program keretében valósult meg.

Jó gyakorlatokat vettek át

A BOKIK az elmúlt év második felében kezdte meg a „Szövetségben a vállalkozókkal” program megvalósítását, amelynek hátterét a Nemzetgazdasági Minisztérium és az MKIK által támogatott országos Vállalkozásfejlesztési Program jelenti. A kamara célja a megvalósítás során a vállalkozások versenyképességének javítása, és a gyengébb gazdasági- és adóerejű területek felzárkózásának támogatása. Ennek érdekében – többek között – térségi szintű üzleti klubokat, workshopokat, céglátogatásokat, nemzetközi szakkiállításokon, vásárokon való részvételt szerveznek a BOKIK munkatársai az érintett vállalkozások vezető munkatársai számára. A WEBUILD Energiesparmesse szakkiállítás a világ egyik legnagyobb vására az energiahatékonyság témájában. A szakmai úton vármegyénkből 12 vállalkozás vett részt. A rendezvény ezúttal az energiahatékony megoldások, megújuló energiák, fenntartható építkezés témákra fókuszált, és a piaci trendek, új megoldások megismerését tette lehetővé a cégek képviselői számára. A programon résztvevők célja a piac fejlődési irányainak megismerése, az új technológiák feltérképezése és üzleti kapcsolatok építése volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában