Költözne?

2024.03.12. 12:00

Újabb lakásokra lehet pályázni Miskolcon

Az e-lakáspályázat keretében 37 ingatlan találhat gazdára.

Panellakások Miskolcon (illusztráció)

Fotó: Bujdos Tibor

Március 11-én hétfőn újraindult az online lakáspályázati lehetőség, melyen összesen 37 önkormányzati bérlakást hirdet meg a miskolci önkormányzat két pályázati forma keretében. Költségelvű pályázaton 10 lakás, piaci elvű pályázaton 27 lakást hirdettek meg, tájékoztatta a boon.hu-t közleményében a miskolci városháza sajtóosztálya.

Kiderült, egy-egy pályázati formán belül legfeljebb 3 lakásra adható be pályázat.

A pályázatok a Miskolc Holding Zrt. honlapján közzétett linken keresztül, előzetes regisztrációt követően nyújthatók be. Ugyancsak itt tekinthetők meg a lakásokról feltöltött fényképek, műszaki dokumentációk, továbbá a pályázati feltételeket, fizetendő bérleti díjakat, felújítási költségeket tartalmazó pályázati kiírás. A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során. A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége.

A pályázatok március 25-én 16.00 óráig nyújthatók be.

Elbírálásuk legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül történik meg.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban az alábbi telefonszámon, illetve e-mail címen érdeklődhetnek: +3670/705-6230; +3670/658-3396; +3670/430-8681 e-mail cím: [email protected]

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában