Késés, fennakadás!

2024.03.06. 13:18

Ez nem igaz! Szerdán a Tokaj InterCity gázolt el egy embert!

A Keleti pályaudvarról 11:31-kor - Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenen át - a Nyugati pályaudvarra elindult Tokaj InterCity (IC 564) elgázolt egy embert a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között. Az egyik utas teljes káoszról panaszkodik!

Boon.hu

Fotónk egy korábbi balesetnél készült

Fotó: Frank Yvette

A helyszínelés ideje alatt – várhatóan 14-15 óráig – az egyik vágányon szünetel a forgalom a Keleti és Kőbánya felső között. Emiatt a Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely és a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalakon 20-40, esetenként 40-60 perccel hosszabb menetidőkre, kimaradó vagy rövidebb szakaszon járó vonatokra lehet számítani szerda délután, tájékoztatott a Mávinform.

Tájékoztatás és levegő nélkül

A Tokaj InterCity-n utazó egyik olvasónk azt írja: „Ezen a vonaton utazom jelenleg. Leszállni nem engednek, levegő nincs, itt állunk és nem tudjuk mi lesz. Teljes a káosz. Hajnal óta szeretnék hazajutni, 2-kor keltem és már nagyon elegem van! Most húzott el mellettünk az a vonat, amire állítólag átszállhattunk volna. Szóval konkrétan itt hagyott!”

Változások a vonatközlekedésben

A Mávinform tájékoztatása szerint a torlódások és késések csökkentése érdekében:

A Keleti pályaudvarról Sülysápra 12:20-kor induló S60-as vonat (3454) nem közlekedik.

A Keleti pályaudvarról 11:59-kor – 30 perces késéssel - Sülysápra elindult S60-as vonat (3434) csak Mendéig közlekedik. Onnan az utasai a 12:27-kor továbbinduló S60-as vonattal (3434) utazhatnak Sülysápig.

A Sülysápról 12:26-kor a Keleti pályaudvarra induló S60-as vonat (3455) csak Mendétől közlekedik.

A gázolásban érintett Tokaj IC (564) helyett, annak menetrendje szerint közlekedő mentesítővonat indul Miskolcról 13:29-kor - Nyíregyházán, Debrecenen át - a Nyugati pályaudvarra.

Kapcsolódó cikk:

A Hernád InterCity ütközőjén utazott. Leesett és meghalt

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában