Jegyzet

2024.01.31. 17:35

Virágok a jégen

Galambos Eszter

Galambos Eszter

Fotó: Ádám János

A jéggel csak a baj van? Szép, csillogó és szemet gyönyörködtető, ez elvitathatatlan előnye, viszont hideg és csúszik, ez sok esetben nehézséget jelent. Az utakon nem szeretjük, a tavakon megcsodáljuk, a korcsolyapályán élvezhetjük. Mi a helyzet azonban akkor, ha a versenyző korcsolyázóknak nincs belőle elég? Nekik ugyanis napi szinten kellene. Valamennyi van belőle persze, de megfizethetetlen áron, és lehetetlen időpontokban. Egy olyan csapatnak, amelyik nemzetközi eseményeken képviseli városunkat, és büszkén, arannyal a nyakukban éneklik a magyar himnuszt? Ki segíthetne? Talán a mesebeli Elsa, aki a jégen korcsolyázó kis hercegnőknek bárhova jégvirágokat varázsol? Tényleg csak a mesékben létezik, hogy jön valaki és megoldja a problémát?

Addig is marad a lelkesedés, az összekapaszkodás, a végeérhetetlen logisztika és az álmos, elgyötört, hajnalban kelő és éjszaka hazaérő, de a végsőkig kitartó gyerekek. A remény, hogy egyszer talán megkapják a megfelelő támogatást, és minden jóra fordul, mint a mesében.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában