Jó hír!

2024.01.14. 16:05

Idén is lesz lakossági LED-csereprogram Sárospatakon

Sárospatak Város Önkormányzata a villanyszámlák csökkentése érdekében a tavalyi évhez hasonlóan idén is elindítja a csereprogramot a sárospataki lakosok részére.

Boon.hu

Energiatakrékosabbra lehet cserélni Sárospatakon az izzókat

Fotó: Shutterstock

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít. 

A sárospataki csereprogramhoz kizárólag online regisztrációval lehet csatlakozni. A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhatnak a sárospataki lakcímkártyával rendelkező lakosok. A regisztráció lehetősége 2024. január 31-ig él.

Regisztráció kell! 

A programban résztvevőknek szerződést kell kötniük a CYEB Energiakereskedő Kft.-vel, ehhez szükséges a regisztráció során a személyes adatok megadása, valamint az igénylő személyazonosító igazolványának és lakcímkártyájának elektronikus feltöltése. A regisztráció során meg kell adni a lakás egyes helyiségeiben található izzók darabszámát, foglalatának típusát (E27 vagy E14) és napi világítási idejét. Az utolsó rendelkezésre álló villanyszámla elektronikus feltöltése kötelező! 

A 2024. január 31-ig regisztrálók igényeit a CYEB az ütemezés szerint március-április hónapban feldolgozza, csomagjait összekészíti és kiszállítja önkormányzathoz. Az izzók lakosság részére történő kiosztása várhatóan 2024. május hónapban történik meg. Az átvétel pontos menetéről és idejéről időben értesíteni fogják a lakosságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában