Beruházás

2024.01.14. 10:00

Itt vannak új munkahelyek Sárospatakon

Közel 6 millió eurós beruházással jött létre az SK-Precíziós Kft. modern CNC-szerszámbefogó gyártóegysége Sárospatakon, ahol eddig 30 új munkahely létesült.

Boon.hu

Épül a csarnok

Forrás: sarospatak.hu

A német tulajdonosi kör ezzel első Németországon kívüli üzemét hozta létre, amelynek a bővítését 2024 nyár elejére befejezve újabb munkahelyeket teremt Sárospatakon.

Építkezés
Forrás: sarospatak.hu

Az ügyvezető a további tervekről szólva kifejtette: a szerszámtartó rendszereket gyártó, 1400 négyzetméteres új üzemcsarnok felépítésével a helyi beruházások mértéke meghaladja majd a hatmillió eurót és további húsz, vagyis összesen immár hatvan embert tudnak foglalkoztatni Patakon. Megemlítette azt is, hogy 2030-ra teljes cégszinten ötven százalékos árbevétel növekedést szeretnének elérni, amely Sárospatak tekintetében nemcsak újabb, világszínvonalú technológiák telepítését jelenti, hanem további munkahelyeket is. Karl Schüssler vezérigazgató elmondta: az Európai Unió egész területére, valamint Kínába, Indiába és a világ számos területére eljutnak termékeik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!